Candy RapidÓ: рекордна кількість швидких програм прання та розумні технології

Головна Новинки Candy RapidÓ: рекордна кількість швидких програм прання та розумні технології
19.10.2023

Ритм сучасного життя змушує людей економити час на всьому, тому 65 % користувачів вибирають швидке прання. Серія інноваційних пральних машин Candy RapidÓ пропонує найбільший вибір швидких програм прання на ринку України.

Це 9 різних програм тривалістю до 60 хвилин. Інверторний двигун підвищує ефективність прання на 50 % та гарантує якісне та тихе прання. Користувачам більше не доведеться вибирати між заощадженням часу та результатами прання.

Ще один привід придивитися до Candy RapidÓ – захист від бактерій. На програмі Daily Hygiene («Щоденна гігієна») одяг переться 59 хвилин за температури 60 °C і очищається від алергенів, мікробів, бактерій та інших чинників, що можуть негативно впливати на здоров’я. А завдяки інноваційному ергономічному дизайну з ширшим люком діставати випрану білизну стало ще легше!

Із Candy RapidÓ підбір програми прання можна довірити смартфону! Достатньо активізувати через мобільний застосунок simply-Fi функцію Snap&Wash і сфотографувати брудний одяг. Candy не лише підбере оптимальний цикл прання, але й встановить правильну температуру та швидкість віджимання.

Candy RapidÓ: інновації, що економлять час, без компромісу з якістю!

Товари з публікації
код товару: RP4476BWMR/1-S
13699 грн*
немає в наявності
Пральна машина Candy RP4476BWMR/1-S - це інноваційна та функціональна пральна машина, яка пропонує високу ємність, енергоефективність та численні додаткові функції для зручного та ефективного прання. З сучасним дизайном і безпечними функціями, ця машина стане надійним помічником у догляді за білизною. Інверторний двигун підвищує ефективність прання на 50 % та гарантує якісне та тихе прання. Користувачам більше не доведеться вибирати між заощадженням часу та результатами прання.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів