«Українські охоронні системи» пропонують пакет «Легкий старт» для користувачів системи Ajax

Головна Новинки «Українські охоронні системи» пропонують пакет «Легкий старт» для користувачів системи Ajax
09.11.2023

Системи безпеки є вкрай необхідними в сучасному світі, тому пошук ефективного та зручного способу захистити своє майно та спокійно спати вночі є завжди актуальним. «Українські охоронні системи» мають пакет «Легкий старт», який вражає кількістю переваг і зручністю щодо підключення. Далі – про пакет, який розроблено спеціально для користувачів системи Ajax.

Про «Українські охоронні системи»

«Українські охоронні системи» надає послуги з пультової охорони та обслуговування систем безпеки на всій території України. Її завдання – забезпечення надійного захисту як приватних осіб, так і бізнес-клієнтів. Однак однією з найцікавіших послуг, яку вона надає, є пакет «Легкий старт».

Плюси «Легкого старту»

  • Просте та інтуїтивно зрозуміле підключення. Однією з переваг цього пакета є можливість самостійно підключити обладнання Ajax до пульта охоронної компанії, не чекаючи на фахівців. Потрібно вставити SIM-карту до Ajax Hub та зателефонувати за безкоштовним номером (080) 033 12 31. Фахівці контакт-центру нададуть докладні інструкції та консультацію, необхідну для підключення обладнання. За кілька хвилин клієнт зможе користуватися системою безпеки.
  • Група швидкого реагування. Другою вагомою перевагою є наявність груп швидкого реагування, виїзд за тривогою яких вже включено до тарифу пакета. Це означає, що в разі спрацювання системи, охоронці «Українських охоронних систем» оперативно реагуватимуть на події та виїдуть на об’єкт для надання допомоги.
  • Страхова відповідальність. Додатковий бонус – наявність страхової відповідальності, яку вже включено до пакета «Легкий старт». Це означає, що власність користувача захищено від непередбачуваних ситуацій. Крім того, додатково та безкоштовно надається страховка майна ARX на суму до 300 000 грн. Термін дії послуг – один рік, із можливістю пролонгації за пільговим тарифом.
  • Абонентська плата. Вартість абонентської плати за пакетом «Легкий старт» розпочинається від 300 грн на місяць і залежить від типу приміщення. За абонентську плату користувач отримує комплекс охоронних послуг, а саме: власне охорону, нічний режим і тривожну кнопку. Це відносно доступна ціна за послуги, які надають, і захист, який отримують.

«Українські охоронні системи» залишають права адміністраторів своїм клієнтам. Це означає, що можна самостійно підключати нові пристрої та створювати сценарії.

Пакет «Легкий старт» відповідає своїй назві. Це рішення, яке надає можливість легко та швидко підключити систему безпеки Ajax до пульта охоронної компанії, що робить його вдалим вибором для тих, хто цінує зручність і безпеку. З пакетом можна самостійно підключитися, отримати допомогу групи швидкого реагування та страховий захист, і все це за доступну абонентську плату. Крім того, можливість адміністрування надає змогу не тільки зробити своє помешкання безпечним, а й використовувати на 100 % всі можливості автоматизації Ajax.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів