The Last Of Us Part II Remastered для PS5: зіграйте в оновлену версію сучасної класики

Головна Новинки The Last Of Us Part II Remastered для PS5: зіграйте в оновлену версію сучасної класики
05.12.2023

The Last of Us Part II, схвально сприйнята критиками, здобула понад 300 номінацій у премії «Гра року», отримала низку технічних удосконалень, завдяки яким історія Еллі й Еббі стає ще цікавішою.

Старт передзамовлень: 05.12.2023

Старт продажів: 19.01.2024  

Удосконалення, які можна відчути, граючи на PS5

The Last of Us Part II Remastered, розроблена спеціально для консолі PS5, отримала низку поліпшень, які раніше були недоступні, як порівняти з оригінальною версією гри для PS4. Графіка відтворюється у якості 4K в режимі високої чіткості – красивий і водночас небезпечний світ буквально оживає. Крім того, скорочено час завантаження гри, а також реалізовано повну інтеграцію з бездротовим контролером DualSense, що надає змогу гравцям відчувати кожну дію Еллі й Еббі через тактильний зворотний зв’язок завдяки адаптивним тригерам.

No Return – новий режим виживання з елементами мандрівної гри

Інтенсивні битви The Last of Us Part II тепер можна відчути в цілком новому режимі! Протримайтеся якомога довше в кожній спробі, торуючи власний шлях крізь низку випадкових зустрічей із різними супротивниками, кульмінацією яких стануть напружені бої з босами. Унікальні модифікатори ігрового процесу пропонують неочікувані виклики в битвах за успіх і виживання під час зустрічей різного типу. Грайте різними персонажами, навіть тими, які раніше були недоступні, як-от Діна, Джес, Лев, Томі та багато інших – кожен із них має унікальні риси, що зумовлює розмаїтість ігрових стилів. Під час проходження розблоковуйте скіни для персонажів, які можна використовувати в цьому режимі.

Грайте по-новому

Пориньте з головою в улюблену пригоду й дізнайтеся, як було створено оригінальну гру.

  • Вдасться дослідити ранні версії трьох нових рівнів, яких не було в оригінальній грі.
  • Під час гри вдасться прослухати коментарі розробників і дізнатися цікаві подробиці створення Part II.
  • Розкрийте власний музичний потенціал завдяки режиму Guitar Free Play, у якому можна розблокувати нові інструменти, або спробуйте новий режим Speedrun Mode і опублікуйте свій найкращий час.
  • До набору спеціальних можливостей нової частини гри додано аудіоописове коментування і функції вібрації під час мовлення.
  • У The Last of Us Part II Remastered також є нові скіни для персонажів і зброя, які можна розблокувати й використовувати, граючи як Еллі, так і Еббі.

Графічні вдосконалення

У грі The Last of Us Part II Remastered графіка за замовчуванням відтворюється у якості 4K у режимі високої чіткості. Крім того, удосконалено частоту кадрів і реалізовано підтримання змінної частоти оновлення.

Також з-поміж графічних удосконалень: підвищено роздільну здатність текстур, рівень деталізації відстаней, роздільну здатність сонячної тіні й текстур та удосконалено частоту дискретизації анімації тощо.

Продовження історії

Шанувальники серіалу HBO «Останні з нас» мають змогу «дописати» історію Джоела й Еллі, події якої розгортаються через п’ять років після їхньої небезпечної подорожі Сполученими Штатами в період постпандемії.

І на додачу: на консолі PlayStation 4 гравці зможуть продовжити гру The Last of Us Part II із місця, де зупинилися, завдяки безпечному перенесенню збережень до версії гри The Last of Us Part II Remastered.

Товари з публікації
код товару: 1000038793
1699 грн*
є в наявності
Реліз гри: 19 січня 2023 року. Занурюйтеся в історію Еллі й Еббі з удосконаленою графікою, новими можливостями, як-от режим виживання з елементами мандрівної гри No Return, повною інтеграцією з безпроводовим контролером DualSense™ тощо. Гра, що здобула понад 300 номінацій у премії «Гра року», отримала низку нових функцій, режимів і технічних удосконалень, з якими історія Еллі й Еббі в грі The Last of Us Part II, яку схвально сприйняли критики, стає ще цікавішою.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів