The Last Of Us Part II Remastered для PS5: зіграйте в оновлену версію сучасної класики

Головна Новинки The Last Of Us Part II Remastered для PS5: зіграйте в оновлену версію сучасної класики
05.12.2023

The Last of Us Part II, схвально сприйнята критиками, здобула понад 300 номінацій у премії «Гра року», отримала низку технічних удосконалень, завдяки яким історія Еллі й Еббі стає ще цікавішою.

Старт передзамовлень: 05.12.2023

Старт продажів: 19.01.2024  

Удосконалення, які можна відчути, граючи на PS5

The Last of Us Part II Remastered, розроблена спеціально для консолі PS5, отримала низку поліпшень, які раніше були недоступні, як порівняти з оригінальною версією гри для PS4. Графіка відтворюється у якості 4K в режимі високої чіткості – красивий і водночас небезпечний світ буквально оживає. Крім того, скорочено час завантаження гри, а також реалізовано повну інтеграцію з бездротовим контролером DualSense, що надає змогу гравцям відчувати кожну дію Еллі й Еббі через тактильний зворотний зв’язок завдяки адаптивним тригерам.

No Return – новий режим виживання з елементами мандрівної гри

Інтенсивні битви The Last of Us Part II тепер можна відчути в цілком новому режимі! Протримайтеся якомога довше в кожній спробі, торуючи власний шлях крізь низку випадкових зустрічей із різними супротивниками, кульмінацією яких стануть напружені бої з босами. Унікальні модифікатори ігрового процесу пропонують неочікувані виклики в битвах за успіх і виживання під час зустрічей різного типу. Грайте різними персонажами, навіть тими, які раніше були недоступні, як-от Діна, Джес, Лев, Томі та багато інших – кожен із них має унікальні риси, що зумовлює розмаїтість ігрових стилів. Під час проходження розблоковуйте скіни для персонажів, які можна використовувати в цьому режимі.

Грайте по-новому

Пориньте з головою в улюблену пригоду й дізнайтеся, як було створено оригінальну гру.

  • Вдасться дослідити ранні версії трьох нових рівнів, яких не було в оригінальній грі.
  • Під час гри вдасться прослухати коментарі розробників і дізнатися цікаві подробиці створення Part II.
  • Розкрийте власний музичний потенціал завдяки режиму Guitar Free Play, у якому можна розблокувати нові інструменти, або спробуйте новий режим Speedrun Mode і опублікуйте свій найкращий час.
  • До набору спеціальних можливостей нової частини гри додано аудіоописове коментування і функції вібрації під час мовлення.
  • У The Last of Us Part II Remastered також є нові скіни для персонажів і зброя, які можна розблокувати й використовувати, граючи як Еллі, так і Еббі.

Графічні вдосконалення

У грі The Last of Us Part II Remastered графіка за замовчуванням відтворюється у якості 4K у режимі високої чіткості. Крім того, удосконалено частоту кадрів і реалізовано підтримання змінної частоти оновлення.

Також з-поміж графічних удосконалень: підвищено роздільну здатність текстур, рівень деталізації відстаней, роздільну здатність сонячної тіні й текстур та удосконалено частоту дискретизації анімації тощо.

Продовження історії

Шанувальники серіалу HBO «Останні з нас» мають змогу «дописати» історію Джоела й Еллі, події якої розгортаються через п’ять років після їхньої небезпечної подорожі Сполученими Штатами в період постпандемії.

І на додачу: на консолі PlayStation 4 гравці зможуть продовжити гру The Last of Us Part II із місця, де зупинилися, завдяки безпечному перенесенню збережень до версії гри The Last of Us Part II Remastered.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів