Передзамовлення гри HELLDIVERS II: підготуйтеся до неймовірних бойових пригод у ворожій галактиці!

Головна Новинки Передзамовлення гри HELLDIVERS II: підготуйтеся до неймовірних бойових пригод у ворожій галактиці!
05.12.2023

Готуйтеся до захопливих пригод, адже доступне попереднє замовлення гри HELLDIVERS II Arrowhead Game Studios! Цей шалений командний шутер від третьої особи піднімає бойові випробування на новий, шалений рівень: розробники обіцяють захопливий геймплей, нові види зброї та неймовірні битви з космічними загрозами.

Завдяки поліпшеній графіці, удосконаленій системі геймплею та розширеним можливостям кастомізації персонажів HELLDIVERS II подарує незабутній ігровий досвід. Гравці матимуть змогу заглибитися в атмосферу безжального бойового світу, де кожна дія є вирішальною, – життя чи загибель?

HELLDIVERS II гарантує власникам PS5 неабияку реалістичність:

  • Адаптивні тригери. Вдасться відчути все: силу віддачі, постріли, навіть вагу кожного виду зброї, що використовується в бою.
  • Тактильний зворотний зв’язок. Чужий віртуальний світ проривається в реальність за допомогою неймовірних ефектів довкілля, обладнання та погоди.
  • Вбудований мікрофон. Можливість обговорювати тактику та ділитися інформацією з товаришами під час запеклих баталій.
  • PS5 Tempest 3D AudioTech. 3D-аудіо дає змогу точно визначати наближення ворогів та віддалені крики про допомогу з будь-якого напрямку.
  • Швидке завантаження. Дає змогу зануритися відразу у вир події з блискавичним часом завантаження.

Зробіть попереднє замовлення та отримуйте бонуси – три набори броні:

  • TR-7 Ambassador of the Brand – броня створена SUMY як частина неймовірно вдалої рекламної кампанії замороженого йогурту.
  • TR-62 Knight згодиться, щоби встановлювати справедливість у найтемніших куточках галактики.
  • TR-9 Cavalier of Democracy. Власники цієї броні мчатимуть на битву на вірному скакуні, який зветься Воля.

За прогнозами, реліз HELLDIVERS II стане однією з найочікуваніших геймерських подій 2024 року та здобуде визнання шанувальників жанру, збільшивши армію прихильників цієї неймовірно захопливої космічної саги!

Замовляйте HELLDIVERS II та долучайтеся до боротьби за свободу у ворожій галактиці!

Товари з публікації
код товару: 1000040866
1299 грн*
є в наявності
Дата релізу: 1 березня 2024 року. Приєднуйтесь до Helldivers і боріться за свободу з друзями у ворожій галактиці в цьому швидкому, шаленому шутері від третьої особи. Помститися за полеглих. Візьміть мантію Свободи. Заручіться найсильнішою військовою силою, яку коли-небудь бачила галактика, і зробіть це безпечним і вільним місцем для життя.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів