Новий рівень точності та ефективності: тепловізор Bosch GTC C PROFESSIONAL

Головна Новинки Новий рівень точності та ефективності: тепловізор Bosch GTC C PROFESSIONAL
15.01.2024

Bosch створила тепловізійну камеру GTC C PROFESSIONAL, яка встановлює нові стандарти точності та ефективності. Вдале поєднання передових технологій і неперевершеної якості, робить цей інструмент чудовим рішенням для вимірювання температури за різноманітних умов.

Однією з ключових особливостей нового тепловізора є покращена роздільна здатність теплової матриці, яка забезпечує високу якість зображення. Завдяки передовій технології оброблення сигналу Bosch GTC C PROFESSIONAL гарантує чітке та деталізоване зображення теплового випромінювання.

Bosch GTC C PROFESSIONAL є не лише точним, але і простим у використанні тепловізором: інтуїтивно зрозумілий інтерфейс та ергономічний дизайн роблять його чудовим інструментом для фахівців, яким важлива швидкість та ефективність у своїй роботі.

Особливості Bosch GTC C PROFESSIONAL

  • Миттєва візуалізація температурної різниці з інтелектуальним протоколюванням результатів.
  • Просте протоколювання та швидкий обмін даними за допомогою застосунку Bosch Measuring Master.
  • Технологія «накладення зображень» поєднує теплове й реальне зображення, що спрощує локалізацію процесу вимірювання.
  • Гнучка батарейна система надає змогу застосовувати літій-іонний акумулятор 12 В або звичайні лужні елементи живлення.

Тепловізор Bosch GTC C PROFESSIONAL є необхідним інструментом для професіоналів у сферах будівництва, енергетики та технічного обслуговування. Цей пристрій відкриває новий рівень можливостей для візуального аналізу та роботи з об’єктами, які потребують високої точності та уваги до деталей.

Товари з публікації
код товару: 0.601.083.101
56349 грн*
є в наявності
Миттєва візуалізація температурної різниці з інтелектуальним протоколюванням результатів. Просте протоколювання і швидкий обмін даними за допомогою додатка Bosch Measuring Master. Технологія накладення зображень поєднує теплове і реальне зображення, що спрощує локалізацію процесу вимірювання. Гнучка батарейна система дозволяє застосовувати літій-іонний акумулятор 12 В або звичайні лужні елементи живлення.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів