Нестримна потужність ноутбуків ROG Zephyrus і Strix: ключ до панування у світі геймінгу

Головна Новинки Нестримна потужність ноутбуків ROG Zephyrus і Strix: ключ до панування у світі геймінгу
19.01.2024

Лінійку ноутбуків ROG доповнено серіями Zephyrus і Strix, які здійснюють справжню революцію у світі високотехнологічного геймінгу: кожна модель не просто втілює інновації, потужність та естетику, не лише підвищує стандарти ігрових пристроїв, але й надає змогу користувачам насолодитися досі незнаним рівнем ігрового досвіду, забезпечуючи чудову продуктивність, неймовірну якість зображення та звуку, а також безпрецедентні можливості персоналізації.

Завдяки вражаючому устаткуванню – найновішим процесорам і потужним графічним картам – і впровадженню революційних технологій охолодження та ексклюзивних дизайнерських рішень кожна модель серій Zephyrus і Strix стає символом сучасної ігрової культури. Нові ноутбуки ROG створені, щоби перевершити найсміливіші очікування!

Серія ROG Zephyrus: реалізм в іграх на найвищому рівні

Нові моделі ROG Zephyrus G14 і G16 змінюють уявлення про ігрові ноутбуки завдяки низці можливостей. Оновлений алюмінієвий корпус преміумкласу, доступний у сірому (Eclipse Gray) і білому (Platinum White) кольорах, є одночасно легким і міцним: G14 завтовшки лише 1,59 см і важить 1,5 кг, а G16 за ваги 1,85 кг має товщину 1,49 см. На корпусі цих ноутбуків розміщено фірмову світлодіодну панель Slash Lighting, яка розширює можливості персоналізації, як порівняти з попереднім поколінням цих ноутбуків. Оновлені G14 і G16 також стали першими ноутбуками з OLED-панелями ROG Nebula Display: модель Zephyrus G14 може похвалитися панеллю з роздільною здатністю 3K (частота оновлення 120 Гц), а Zephyrus G16 – 2,5K (частота оновлення 240 Гц), співвідношенням сторін 16:10, сертифікацією VESA DisplayHDR True Black 500 і приголомшливим коефіцієнтом контрастності 1 000 000:1. Технології Hi-Res Audio й Dolby Atmos – запорука чудового звуку, а вбудована HD-камера гарантує якісне зображення під час відеодзвінків чи конференцій.

Ноутбуки Zephyrus G14 із процесором до AMD Ryzen 9 8940H і Zephyrus G16 із процесором до Intel Core Ultra 9 185H створені для геймерів, розробників контенту й дизайнерів. Обидві моделі оснащено відеокартами NVIDIA GeForce RTX, також застосовано низку рішень ROG Intelligent Cooling для підвищення ефективності охолодження для досягнення максимальної продуктивності.

З оновленою серією ноутбуків ROG Zephyrus вдасться насолодитися портативним геймінгом нового рівня, де технології, продуктивність та естетика гармонійно поєднуються для забезпечення незабутнього ігрового досвіду й неймовірних вражень. Із моделями Zephyrus геймери, творчі професіонали й дизайнери досягнуть нових вершин!

ROG Strix SCAR 16 і SCAR 18: ігрова потужність за межами можливого

Ноутбуки ROG Strix SCAR 16 і SCAR 18 дарують досвід якісного геймінгу завдяки впровадженню найсучасніших технологій. Оснащені процесорами Intel Core i9 14900HX і відеокартами NVIDIA GeForce RTX 4090 для ноутбуків, вони забезпечують неперевершену продуктивність. У системі охолодження цих ноутбуків застосовано рідкий метал Conductonaut Extreme на центральному та графічному процесорах, також конструкцією передбачено три вентилятори з технологією Tri-Fan і вентиляційні отвори вздовж периметра корпусу, гарантуючи в такий спосіб ефективне охолодження. Дисплеї ROG Nebula HDR, виготовлені за технологією Mini LED, мають роздільну здатність 2,5K (2 560 × 1 600) і частоту оновлення 240 Гц, а співвідношення площі екрана до площі панелі сягає 90 %.

За якісний звук відповідає аудіосистема Dolby Atmos із чотирма динаміками. Крім того, обидва ноутбуки устатковано оптимізованою для ігор клавіатурою, інтерфейсом Thunderbolt 4, мережевим рознімом 2,5 Гбіт/с, модулем Wi-Fi 6E й акумулятором ємністю 90 Вт·год із можливістю заряджання через USB-C (до 100 Вт). Металевий корпус має елегантний акцент – культовий логотип ROG із RGB-підсвічуванням у новому стилі ROG Slash.

ROG Strix G16 і G18: потужність та ефективність для вимогливих геймерів

Ноутбуки ROG Strix G16 і G18 надають потужні ігрові можливості завдяки гідному устаткованню – процесору Intel Core i9 14900HX і відеокарті NVIDIA GeForce RTX 4080 для ноутбуків (у максимальній конфігурації). У системі охолодження цих моделей застосовано рідкий метал Conductonaut Extreme на центральному процесорі, також конструкцією передбачено три вентилятори з технологією Tri-Fan і вентиляційні отвори вздовж периметра корпусу. Ноутбуки доступні у двох оригінальних варіантах оформлення корпусу й вирізняються тонкою рамкою, завдяки чому співвідношення площі екрана до площі панелі складає аж 90 %. На металевому корпусі моделей в оформленні Volt Green зображено логотип ROG із RGB-підсвічуванням у новому унікальному дизайні ROG Slash, а в ноутбуках версії Eclipse Gray на металевий корпус нанесено низькопрофільний малюнок ROG Slash.

16- і 18-дюймові дисплеї ROG Nebula із роздільною здатністю 2,5K (2 560 × 1 600), частотою оновлення 240 Гц і підтриманням технології Dolby Vision HDR забезпечують виняткову якість зображення, а технологія Dolby Atmos – запорука чудового звуку.

З-поміж інших переваг моделей, які роблять їх зручними для геймерів, –  широкий тачпад, великі клавіші зі стрілками, Thunderbolt 4, клавіатура з регульованим RGB-підсвічуванням клавіш, гігабітний мережевий порт, модуль Wi-Fi 6E і камера з роздільною здатністю 720p. Акумулятор підвищеної ємності (90 Вт·год) і можливість заряджання через рознім USB-C (100 Вт) зумовлюють можливість грати «на ходу» без компромісів щодо продуктивності.

Завершуючи огляд останніх досягнень ROG у світі геймінгу, варто зазначити: ноутбуки серій Zephyrus і Strix не просто переосмислюють поняття портативного геймінгу, але і стають символом ігрової еволюції, об’єднуючи надпотужні компоненти й забезпечуючи кришталево чистий звук і захопливу якість зображення. Із новими моделями ROG геймінг переходить на абсолютно новий рівень, де кожен зможе відчути силу справжніх інновацій і продуктивності, що поза межами звичайного ігрового досвіду.

Рішення для ентузіастів: екосистема ROG BTF встановлює нові стандарти естетики для самостійного складання ПК | ERC Ukraine

Геймерські аксесуари ASUS ROG змінюють правила гри | ERC Ukraine

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів