Новий рівень кулінарного мистецтва з набором ножів Tefal Comfort

Головна Новинки Новий рівень кулінарного мистецтва з набором ножів Tefal Comfort
30.01.2024

Щоденне готування може перетворитися на справжнє задоволення, якщо в арсеналі з’являються правильні інструменти. Набір ножів Tefal Comfort створений, аби зробити кожен кулінарний процес легким і приємним. Ключовою особливістю кожного ножа є ергономічне руків’я, що гарантує комфорт і зручність під час різання й надає змогу майстерно контролювати кожен рух.

Леза ножів виготовлено з якісної нержавіючої сталі, що забезпечує точне різання будь-яких інгредієнтів. Крім того, використання такого матеріалу зумовлює довговічність виробів.

Кожен ніж із набору має свою унікальну форму і призначений для оброблення певних видів продуктів, що забезпечує максимальну ефективність і точність кулінарних процесів.

Особливістю набору є спеціальна піктограма на блоці для зберігання, що вказує на кожну комірку для ножа, роблячи процес вибору потрібного інструмента легким і зручним.

Отже, набір ножів Tefal Comfort із підставкою – це дещо більше, аніж просто ножі. Вони стануть надійними помічниками під час створення кулінарних шедеврів, гарантуючи не лише неперевершену якість оброблення продуктів, але й надзвичайний комфорт і безпеку під час приготування кожної страви.

Товари з публікації
код товару: K221SA04
2199 грн*
є в наявності
Набір ножів Tefal Comfort з підставкою K221SA04 – ідеальний набір для щоденного домашнього використання. Ергономічна форма рукоятки для оптимального комфорту, зручності використання та ідеального контролю різання. Ножі виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, що гарантує ідеальне нарізування інгредієнтів щоразу. Кожен ніж має особливу форму та призначення, для роботи з певними продуктами. Спеціальна піктограма вказує на кожну комірку ножа на блоці для зручного зберігання. Гумові ніжки, що не ковзають захистять вашу стільницю.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів