Набір ножів Tefal Essential K2219455: майстерність і точність кожного зрізу

Головна Новинки Набір ножів Tefal Essential K2219455: майстерність і точність кожного зрізу
01.02.2024

Кулінарія – мистецтво, яке вимагає не тільки креативності та пристрасті до готування, а й відповідального підходу до вибору кухонного інвентарю. Справжні кулінарні шедеври створюються за допомогою якісного приладдя, тож набір ножів Tefal Essential K2219455 стане надійним і незамінним помічником на кухні.

Особливості та переваги

  • Якісна нержавіюча сталь: леза ножів виготовлено з преміальної нержавіючої сталі, що гарантує їхню міцність, довговічність, гостроту й неперевершену точність кожного зрізу.
  • Ергономічні руків’я: вкриті м’яким на дотик матеріалом, що забезпечує комфорт під час тривалого використання.
  • Різноманітність: комплект складається з найнеобхідніших ножів, зокрема універсального (12 см), ножа для чищення овочів (9 см) та оброблення м’яса (11 см).
  • Дбайливе збереження: аби ножі ефективно слугували впродовж тривалого часу, рекомендовано дбайливе ручне миття, що запобігає пошкодженню лез.

За використання ножів із набору Tefal Essential K2219455 кожна страва набуде більш професійного та вишуканого вигляду. Завдяки їм можна без зайвих зусиль впоратися з різноманітними кулінарними завданнями – від очищення до нарізання, перетворюючи кухонну рутину на творчий процес створення смачних шедеврів.

Комплектовання

  • Ніж для чищення овочів (9 см)
  • Універсальний ніж (12 см)
  • Ніж для м’яса (11 см)

Товари з публікації
код товару: K2219455
469 грн*
є в наявності
Набір ножів Tefal Essential K2219455 ідеально підходить для домашнього використання. Вони стануть невід'ємним помічником у кулінарних творіннях
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів