Tefal Ingenio Renew: інноваційний підхід до кулінарії

Головна Новинки Tefal Ingenio Renew: інноваційний підхід до кулінарії
03.02.2024

Tefal впроваджує новаторський підхід до кулінарії. Серія посуду Ingenio Renew поклала край будь-яким компромісам, гармонійно поєднуючи функціональність з екологічною відповідальністю – усі вироби виготовлено з переробленого алюмінію.

Набір Tefal Ingenio Renew складається із двох сковорідок із керамічним покриттям і знімного руків’я. Незалежно від того, готуєте на плиті чи в духовій шафі, сковороди Ingenio Renew є універсальними й мають широкі можливості використання.

Знімне руків’я робить переміщення страв із варильної поверхні в духовку зручним і безпечним, тоді як протипригарне керамічне покриття Inoceram Glide надає змогу готувати за використання мінімальної кількості олії, гарантуючи легке ковзання продуктів по сковороді. Ба більше, протипригарне покриття, яке, до речі, нанесено як на внутрішню, так і на зовнішню поверхню сковорідок, – запорука легкого очищення після щоденного користування.

Крім того, вироби оснащено технологією Thermo-Signal: індикатор на поверхні дна змінює колір на червоний, коли сковорода досягає оптимальної температури для смаження, а технологія Thermo-Fusion відповідає за швидке та рівномірне нагрівання.

Набір Tefal Ingenio Renew відкриє нові горизонти кулінарної творчості, забезпечуючи не тільки новий рівень комфорту, але й роблячи вклад у збереження довкілля.

Основні характеристики посуду із набору Tefal Ingenio Renew

  • Кількість предметів 3 (2 × сковороди, 1 × знімне руків’я)
  • Матеріал перероблений алюміній і бакеліт
  • Діаметр 24 і 28 см
  • Протипригарне покриття на внутрішній і зовнішній поверхнях
  • Індикатор нагрівання
  • Миття в посудомийній машині
  • Сумісність із варильними поверхнями: індукційними, газовими, електричними, керамічними, галогенними

Товари з публікації
код товару: L2609502
3099 грн*
є в наявності
Tefal Ingenio Renew - це серія сковорідок, що впроваджує нові стандарти у приготуванні їжі з керамічним покриттям, забезпечуючи бездоганний смак та максимальний комфорт у кулінарних експериментах. Однією з ключових переваг цих сковорідок – знімна ручка, це можливість готувати на плиті, запікати у духовці та подавати на стіл. Інноваційна система закривання кришки з 4 зажимами гарантує герметичність та безпеку, а технологія Inoceram Glide надає антипригарні властивості, забезпечуючи легке і швидке ковзання під час приготування їжі. Сковорода має алюмінієву основу, виготовлену на 100% із перероблених матеріалів, та упаковку з переробленого картону, що підтверджує відповідальність компанії перед навколишнім середовищем
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів