Стартувало передзамовлення нової ексклюзивної гри для PlayStation 5 – Stellar Blade

Головна Новинки Стартувало передзамовлення нової ексклюзивної гри для PlayStation 5 – Stellar Blade
09.02.2024

Стрімголов пориньте в захопливу епопею про відвагу, таємниці та виживання на руїнах Землі. Разом з Евою, хороброю воїтелькою, у якої попереду найскладніше випробування в житті, на гравців чекає небезпечна місія з порятунку майбутнього людства.

Продаж стартує 26 квітня, диски очікуємо в ERC у перший день світового релізу. 

Stellar Blade – захоплива пригода на вістрі клинка

Майбутнє людства під загрозою! Землю спустошили невідомі могутні істоти, а нечисленним вцілілим довелося тікати до космічної колонії.

Незабаром звідти відрядили із чіткою місією Еву: вона має врятувати людство, відвоювавши Землю в Найтіби – зловмисної сили, яка спустошила планету.

Однак у цій тривалій боротьбі посеред руїни людської цивілізації Ева крок за кроком розкриває таємниці минулого й починає розуміти, що місія її не така вже й однозначна. Ба більше, чи не все виявляється інакшим…

Пригодницький бойовик

Здобувайте перемоги в блискавично швидких битвах і торуйте шлях крізь рештки Землі в новому пригодницькому бойовику для PS5. Насичуйте атаки витонченими й безжальними до ворогів комбо, розблоковуйте нові прийоми, покращуйте зброю та виступайте проти епічних босів, яких доведеться перемагати не тільки силою, а ще й розумом.

Неймовірні візуальні враження

Пориньте в деталізований постапокаліптичний світ: красивий і водночас жахливий, він справляє неповторне враження! Мандруйте натхненими науковою фантастикою місцинами, від яких перехоплює дух, і занурюйтеся в атмосферу пригод із головою завдяки графічним можливостям PS5.

Ретельно прописана незабутня пригода

Ця гра розкриває таємницю, що ж насправді трапилося з людством, порушуючи складні питання, сюжетом спонукаючи до роздумів і розкриваючи найнесподіваніші загадки від початку до кінця.

Запали вогонь спротиву в Stellar Blade: пригода на PS5 уже незабаром!

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: 1000043284
2699 грн*
є в наявності
Реліз видання 26 квітня 2024 року. Врятуйте людство від вимирання у інтригуючій сюжетній пригоді, створеній корейською студією Shift Up спеціально для PlayStation 5. Насолоджуйтесь захопливими боями та заплутаним сюжетом, розгадуючи таємниці катастрофи на Землі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів