Шанувальники випікання мають чудову нагоду вибрати із широкого асортименту ARDESTO саме ту форму для випікання, яка втілить у життя будь-які кулінарні фантазії. Від класичних круглих і прямокутних форм до нестандартних фігурних варіантів, ARDESTO має різноманітні рішення до свят і на щодень. Познайомтеся ближче з кожним матеріалом.
Вуглецева сталь. Вироби із цього матеріалу мають протипригарну властивість, що робить приготування страв значно легшим, а очищення – простішим. Форми з вуглецевої сталі мають одну суттєву перевагу: їх можна ставити в розігріту духовку. Це значно пришвидшує процес приготування, адже не потрібно витрачати час на розігрівання форми разом із духовкою. Важливо зазначити, що максимальна температура випікання для форм із вуглецевої сталі становить 220 °C. Цього цілком достатньо для приготування більшості страв. Широкий вибір форм із вуглецевої сталі ARDESTO дає змогу випікати від малих пасок до великих страв на всю родину.
Порцеляна. Міцний та естетично привабливий матеріал. Саме через ці властивості у формах із порцеляни можна запікати страви за температури до 400 °C і відразу подавати до столу. Проте важливо пам’ятати, що це витончений матеріал, який потребує дбайливого ставлення. Тому рекомендується уникати різких перепадів температур, щоб зберегти красу та довговічність порцелянових форм.
Термостійке боросилікатне скло. Цей матеріал подібний за своїми властивостями до порцеляни. Випікання страв прийнятне за температури до 400 °C, але під час користування також варто уникати різких перепадів температур. Завдяки потовщеним стінкам форма нагрівається з усіх боків, а їжа готується рівномірно.
Силікон. Силіконові вироби відомі своєю зручністю: гнучкі форми для випічки легко використовувати та мити. Ці форми згодяться для створення оригінальних і незабутніх десертів. Матеріал «боїться» лише механічних пошкоджень гострими предметами та температури вище 200 °C.
Незалежно від того, користувач професійний кухар або аматор, форми для випікання ARDESTO стануть чудовим доповненням до кухонного начиння, що надихатиме на нові кулінарні досягнення.