Світло, яке завжди напохваті: розширення асортименту ручних ліхтарів 2Е

Головна Новини та огляди Світло, яке завжди напохваті: розширення асортименту ручних ліхтарів 2Е
09.04.2024

У темряві ночі або в періоди відключення електроенергії ручний ліхтар стає незамінним помічником. 2E доповнив асортимент кишеньковими ліхтариками, які вдало поєднують компактність і надійність. До того ж і доступні за розумні гроші!

Стислий огляд нових моделей

Компактні ліхтарі також називають «кишеньковими», адже вони вміщуються чи не в кожній кишені. В оновленому асортименті наявні моделі з різними варіантами кріплення, а живлення – здебільшого завдяки акумулятору, проте є і моделі на батарейках.

Ліхтар-брелок 2E-PKYB605BI. Оптимальний варіант для всіх, зокрема дітей, адже ліхтарик вироблено з ударостійкого пластику. Крім того, його можна причепити на рюкзак як брелок. Компактний пристрій має три режими світіння, а дальність світла становить 100 метрів. Повністю заряджений акумулятор забезпечує 6 годин безперервної роботи.

Компактний ліхтарик 2E-PYB145BI. Модель із затискачем має чотири режими світіння, дальність світла – 50 метрів. Живиться пристрій від акумулятора, повного заряду якого вистачить для безперервного освітлення впродовж 3 годин.

Ручний ліхтарик 2E-PYB1AA стане надійним помічником у повсякденному житті. Модель має три режими світіння, а дальність світла сягає 100 метрів. Для зручності ліхтар оснащено затискачем для кріплення на ремені або деінде.

Потужний ліхтар 2E-PYB166BI живиться за допомогою акумулятора. Цей надійний помічник стане в пригоді за будь-яких умов. Дальність його світла становить 300 метрів, передбачено три режими світіння, а за повного заряду акумулятора ліхтарик може працювати безперервно впродовж 3 годин!

Знадобиться всім!

Нові компактні моделі стануть у пригоді за різноманітних обставин.

У побуті. Виконуєте ремонтні роботи чи шукаєте дитячі іграшки під меблями, навіть якщо потрібно просто освітити дальній куточок у шафі, – без ліхтарика не обійтись. Ба більше, під час роботи в саду або прогулянки з домашнім улюбленцем у вечірній час також часто потрібно джерело світла напохваті.

Під час подорожей. Компактний помічник допоможе освітити шлях у нічний час і знайти потрібні речі в рюкзаку. Кемпінг, риболовля, полювання будуть набагато комфортніші з ручним ліхтариком 2E.

Для професіоналів. Охоронці, електрики, сантехніки, рятувальники, медики – це аж ніяк не повний перелік фахівців, які використовують ліхтарик чи не щодня.

Активний відпочинок. Сміливо беріть із собою ліхтарик у мандрівку, велоподорож, або пішу прогулянку, адже пристрій займає мінімум місця, але допоможе орієнтуватися на місцевості, коли зайде сонце.

Актуальність ручних ліхтариків в Україні

За умов війни й постійного ризику знеструмлення ручний ліхтар є не просто корисним пристроєм, а й життєво необхідним. Він допоможе:

  • зорієнтуватися в темряві під час перебоїв електропостачання;
  • знайти необхідні речі в темному приміщенні;
  • пересуватися вулицею вночі, роблячи власника помітнішим для водіїв;
  • подати сигнал про допомогу.

Ручні ліхтарики 2E – це не просто джерела світла, а й надійні помічники за будь-яких ситуацій. Завдяки їм можна бути впевненим у власній безпеці й комфорті навіть у темряві.

Вибирайте 2E – освітлюйте свій шлях!

Аксесуари до товарів з публікації
код товару: 63-131
1799 грн*
є в наявності
Водонепроникний рюкзак NEO (арт. 63-131) об'ємом 30 л виготовлений з водонепроникного матеріалу, що забезпечує ефективний захист речей, що знаходяться всередині, при несприятливих погодних умовах. Регульовані лямки та використання грудного та стегнового ременів забезпечують хорошу фіксацію. Подушки на спині підвищують комфорт під час використання. Рюкзак має 1 основну кишеню, 1 зовнішню кишеню на блискавці та 2 бічні сітчасті кишені.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів