Революційна зручність готування із набором посуду Tefal Ingenio Emotion

Головна Новини та огляди Революційна зручність готування із набором посуду Tefal Ingenio Emotion
02.05.2024

Шукаєте спосіб зробити кулінарні процеси зручнішими та ефективнішими? Набір посуду Tefal Ingenio Emotion допоможе перетворити кожен кулінарний досвід на суцільне задоволення!

Що робить посуд Ingenio таким особливим?

Секрет полягає в зручності! З огляду на особливість конструкції – знімне руків’я – можна легко переносити посуд із плити в духовку чи навіть у холодильник, не використовуючи додаткове приладдя. До того ж гарантовано надійність користування, адже руків’я оснащено триточковою системою безпеки й може витримати вагу до 10 кг, що позбавляє турбот щодо випадкового падіння або зсування.

Та й це ще не все! Наявність знімного руків’я зумовлює можливість компактно складати посуд, звільняючи місце в кухонних шафах, і позбавляє потреби часто перекладати страви, адже можна готувати, запікати і зберігати їжу в одній і тій ж ємності.

Ще однією особливістю посуду Tefal Ingenio є наявність індикатора Thermo-Signal, який вказує, коли сковорода досягла оптимальної температури для початку готування. Завдяки цьому страви завжди будуть смачними й матимуть бажану текстуру. Протипригарне покриття не містить шкідливих речовин, як-то PFOA, свинець і кадмій, і гарантує легке очищення, а також можливість готувати здорову їжу з мінімальною кількістю олії чи масла.

Довговічність і якість посуду Ingenio Emotion із нержавіючої сталі засвідчує п’ятирічна гарантія. До того ж можна насолоджуватися неабиякою універсальністю: посуд серії сумісний з усіма видами плит, зокрема індукційними, і може безпечно використовуватися в духовій шафі (без руків’я).

Вибір Ingenio – це вибір на користь простоти, зручності та стилю. Із цим посудом кожен кулінарний процес стає легшим і приємнішим, перетворюючись з обов’язку на справжнє мистецтво.

Вибирайте Tefal Ingenio Emotion і переконайтеся, що готування може бути не тільки простим, але і приємним!

Товари з публікації
код товару: L897SD74
6399 грн*
є в наявності
Tefal Ingenio - ваш вірний помічник! Ця унікальна лінійка сковорідок і ковшів знімних ручок дозволяє вам переносити посуд з плити до духовки та холодильника без зайвих зусиль. Інноваційні технології, такі як Thermo-Signal™ та титанове антипригарне покриття, гарантують ідеальне приготування страв з відмінним смаком та текстурою. Збережіть свій час та зручність з Ingenio від Tefal!
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів