USB-відеобар Poly Studio R30: нова ера комунікації

Головна Новини та огляди USB-відеобар Poly Studio R30: нова ера комунікації
02.05.2024

У сучасному світі, де технології змінюють способи спілкування та взаємодії, USB-відеобар Poly Studio R30 є втіленням новітніх інновацій. Цей пристрій не просто трансформує відеоконференції, він робить зустрічі простішими, яскравішими, а учасників залученішими, ніж будь-коли.

Якість, яка вражає

Головною перевагою Poly Studio R30 є чудова якість зображення. Із роздільною здатністю 4K UHD і кутом охоплення 120° пристрій забезпечує чітке й деталізоване зображення кожного учасника зустрічі. Цифровий зум 5х допомагає підтримувати чіткість картинки без втрати жодного пікселя.

Звук, який гарантує новий аудіодосвід

Не менш важливою є аудіосистема Poly Studio R30. Потужний вбудований динамік оснащено спеціально розробленим акустичним підвісом, а вдосконалений масив мікрофонів і технології, як-то Acoustic Fence і NoiseBlockAI, гарантують, що кожен голос буде почуто розбірливо й без спотворень завдяки блокуванню фонових шумів, які можуть перешкоджати продуктивному спілкуванню. Такі інновації роблять кожну зустріч якіснішою і продуктивнішою.

Технологія, яка стежить за кожним словом

Ключовою особливістю є Poly DirectorAI, яка зумовлює можливість пристрою автоматично відстежувати активного доповідача, дбаючи про те, аби жоден важливий момент не залишився поза увагою. Це створює враження, що в кімнаті присутній режисер, який знає, коли саме потрібно переключити фокус на того, хто висловлює думку.

Монтаж без клопоту

Встановлення Poly Studio R30 не передбачає складних налаштувань. Завдяки простому механізму кріплення на монітор або настінному кріпленню вдасться легко адаптувати відеобар до будь-яких умов приміщення. Можливість підключення через USB забезпечує швидке під’єднання до ноутбука або комп’ютера, надаючи змогу організовувати зустрічі в будь-який час. І на додачу: Poly Studio R30 сумісний зі стандартними кріпленнями для штатива.

Актуальне рішення для сучасних викликів

Poly Studio R30 вдало поєднує стильний дизайн і функціональність, відповідаючи на виклики сучасного ділового спілкування. Це не просто технологічний пристрій; це місток, який з’єднує людей, робить спілкування більш природним і поліпшує взаєморозуміння. У світі, де відстань більше не є обмеженням, Poly Studio R30 відкриває нові горизонти для комунікації.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Роздільна здатність камери 2 160p, 4K UHD (3 840 × 2 160); 1 080p, FHD (1 920 × 1 080); 720p, HD (1 280 × 720)
  • Один об’єктив, цифровий зум 5х / EPTZ
  • Діагональний кут охоплення (dFoV) 120°
  • Горизонтальний кут охоплення (hFoV)110°
  • Тримікрофонний масив із керованою діаграмою спрямованості
  • Технології Poly NoiseBlockAI, Acoustic Fence, Acoustic Clarity
  • Чутливість динаміка 84 дБ
  • Розніми 1 × USB Type-C зі швидкістю передавання даних 5 Гбіт/с; 2 × USB 2.0 Type-А; 1 × порт живлення 4,5 мм
  • Слот Kensington
  • Сертифіковане програмне забезпечення для спільної роботи Microsoft Teams, Zoom
  • Сумісні ОС Windows 8.1, Windows 10, Windows 11, macOS 10.10 або новіші версії
  • Сумісність з UVC Plug and Play
  • Способи монтажу: регульований затискач для встановлення на монітор, стандартне різьблення для штатива, монтаж у перевернутий спосіб

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: 842D2AA
52254 грн*
є в наявності
USB-відеобар Poly Studio R30 робить зустрічі простішими, яскравішими, а учасників залученішими, ніж будь-коли. Технологія Poly DirectorAI забезпечує динамічну роботу камери, яка завжди тримає всіх у кадрі. Насолоджуйтесь насиченим звуком із фільтрацією фонового шуму, щоб чітко чути кожного учасника. Навіть у невеликих приміщеннях Poly Studio R30 дозволяє кожному висловити свою думку.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів