Відпарювачі Tefal: догляд за одягом за мінімуму зусиль

Головна Новини та огляди Відпарювачі Tefal: догляд за одягом за мінімуму зусиль
30.05.2024

Відпарювач – це пристрій, який дає змогу швидко й легко позбутися складок і заломів на будь-яких речах без ризику пошкодити тканину.

Ручні моделі – компактні та легкі, згодяться для повсякденного використання і зручні для подорожей.

Вертикальний (стаціонарний) відпарювач Tefal – потужний і надійний пристрій, який забезпечує безперервну роботу впродовж тривалого часу.

Пристрої можна використовувати для безпечного й легкого догляду за будь-якими видами тканин, зокрема шовковими, трикотажними, вовняними, синтетичними.

Інноваційні технології та функції для догляду за одягом

Відпарювач Tefal має багато переваг, з-поміж яких: швидке нагрівання, ергономічний дизайн, просте керування і наявність унікальних насадок.

Вибираючи модель, варто зважати на певні аспекти:

  • Потужність. Можна вибрати відпарювач для одягу потужністю 1 100–2 000 Вт. Що більший цей показник, то швидше відбувається нагрівання і вищою є інтенсивність подавання пари, але й коштують такі пристрої дорожче. Зверніть увагу: для відпарювання одягу зі щільних тканин згодяться моделі потужністю від 1 600 Вт.
  • Інтенсивність подавання пари, що вимірюється в грамах на хвилину (г/хв). Якщо пристрій потрібен, аби зранку швидко освіжити сукню чи футболку, достатньо 20 г/хв, тоді як для сильно зім’ятих речей знадобиться відпарювач із силою подавання пари 30 г/хв.
  • Місткість резервуара для води. Від цього параметра залежить час безперервної роботи, який може становити і 10 хв, і 1 год.
  • Матеріал підошви. Можна придбати відпарювач Tefal із металевою або керамічною підошвою. Металева підошва довговічна й забезпечує якісне розгладжування. Керамічна підошва гарантує найліпший результат розгладжування і вирізняється дуже гладеньким ковзанням. Кожен різновид підошов має свої переваги, що допомагає забезпечити оптимальний результат відпарювання відповідно до потреб.
  • Функціонал. Відпарювач може мати один або кілька режимів роботи. Додатково є опції автовимкнення і самоочищення від накипу, як у прасках. Додаткові насадки спрощують процес відпарювання, видаляють ворс і навіть ароматизують речі.

Як вертикальні відпарювачі Tefal роблять процес прасування швидким і легким? Є мінімум 5 причин, щоби придбати відпарювач Tefal:

  1. Пристрій стане в пригоді для догляду за різними типами текстилю будь-якої щільності, запобігаючи при цьому утворенню блискучих плям.
  2. Вертикальний ручний відпарювач Tefal і стаціонарні моделі згодяться для прасування виробів із накладними кишенями, блискітками, стразами, вишивкою та іншим декором.
  3. Вертикальні відпарювачі зручні для догляду за одягом із підкладкою – піджаками, пальто, пуховиками. Можна легко й надзвичайно швидко прасувати навіть найвибагливіші речі.
  4. Пара легко проникає в структуру тканини та знищує бактерії, тому відпарювачі рекомендовано використовувати для догляду за дитячими іграшками й м’якими меблями.
  5. Завдяки вертикальному подаванню пари пристрої зручні для відпарювання штор, які висять на карнизах.

Важливою перевагою відпарювачів є швидке нагрівання, що зумовлює можливість шпарко впоратися із завданням, зекономивши при цьому час та електроенергію.

Короткий огляд основних серій і моделей відпарювачів Tefal:

  • Pure Pop – легка й компактна ручна модель із яскравим дизайном, зручна для використання в побуті та під час подорожей. У комплекті пристрою є оксамитова насадка для очищення від пилу й ворсу та зручна сумка.
  • Pro Style Care – потужна стаціонарна модель із паровою насадкою, 5 рівнями подавання пари й містким резервуаром для води (1,3 л). Пристрій оснащено системою вертикальної підтримки steam&press та укомплектовано додатковими насадками для ароматизації, усунення пилу та створення стрілок на брюках.
  • Access Steam Care – ручний відпарювач для одягу Tefal підвищеної потужності з трьома режимами подавання пари. Оснащений збільшеним знімним резервуаром для води й керамічною підошвою; у комплекті передбачено вертикальну дошку.
  • Access Steam Pocket – універсальна компактна модель для догляду за різними типами тканин. Вирізняється високою швидкістю нагрівання – лише 15 с.
  • Access Steam Force – потужна ручна модель із керамічною підошвою і резервуаром для води об’ємом 0,2 л. Має два режимами подавання пари: 30 г/хв безперервно та 90 г/хв для відпарювання сильно зім’ятих речей.
  • Pure Tex – ручний пристрій 4 в 1 для прасування, дезінфекції, очищення і ароматизації. Модель укомплектовано ексклюзивними насадками clean, dewrinkle і monparfum.
  • Access Steam First – легка ручна модель із потужним подаванням пари згодиться для використання в побуті та під час подорожей.
  • Access Steam Minute – універсальний ручний пристрій. Об’єму резервуара достатньо для обробленням парою 3–4 речей.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів