Зубні щітки Beurer – запорука здорових посмішок

Головна Новини та огляди Зубні щітки Beurer – запорука здорових посмішок
10.06.2024

Зубні щітки Beurer втілюють багаторічний досвід і якість, характерну для німецького бренда.

Особливості зубних щіток Beurer

  • Висока ефективність чищення: щітки Beurer із передовими технологіями, як-от вібрація або обертання щетинок, забезпечують ретельне видалення нальоту та забруднень із поверхні зубів.
  • Різноманіття режимів: зубні щітки Beurer мають різні режими чищення, тож можна вибрати оптимальний режим відповідно до потреб і вподобань.
  • Таймери й індикатори: щітки оснащені вбудованими таймерами, які допомагають дотримуватися рекомендованого часу догляду, та індикаторами, що сигналізують про необхідність змінити зону чищення.
  • Зручність використання: завдяки ергономічному дизайну зубні щітки Beurer зручно тримати в руці, що зумовлює комфорт використання.
  • Простий догляд: з огляду на водонепроникний корпус, щітки можна мити під струменем води, тож легке підтримання чистоти гарантовано.

Зубна щітка Beurer TB_30

Зубна щітка Beurer TB_50

Також до зубних щіток Beurer TB_30 і TB_50 рекомендовано придбати змінні насадки: з огляду на потрібну кількість TB_30/50_C_4 (4 шт.) або TB_30/50_S_8 (8 шт.).

Зубні щітки Beurer – це чудовий вибір для тих, хто цінує якість, ефективність і зручність у догляді за ротовою порожниною. Завдяки сучасним технологіям та ергономічному дизайну ці щітки забезпечують комфортний і результативний догляд за зубами і яснами.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів