Нагорода Commvault Global InfoSec Awards в номінації «Інноваціна кіберстійкість» під час конференції RSA 2024

Головна Новини та огляди Нагорода Commvault Global InfoSec Awards в номінації «Інноваціна кіберстійкість» під час конференції RSA 2024
04.06.2024

Commvault здобуто перше місце в номінації «Інноваторська кіберстійкість» на церемонії нагородження Global InfoSec Awards під час конференції RSA 2024. Цією престижною нагородою вкотре підтверджено досягнення Commvault у галузі розроблення інноваційних рішень для поліпшення кіберстійкості підприємств. Передові технології Commvault допомагають організаціям не лише ефективно підготуватися до можливих кібератак, але й успішно протистояти їм і швидко відновлюватися.

Global InfoSec Awards – одна з визнаних нагород у сфері інформаційної безпеки. Щорічно на конференції RSA видання Cyber Defense Magazine відзначає цими нагородами, підкреслюючи  інновації та досягнення кожної компанії в галузі кібербезпеки. Commvault здобуто першість у номінації завдяки можливостям платформи Commvault Cloud, що забезпечує кіберстійкість на базі технології Metallic AI.

Ця платформа дає змогу користувачам швидше прогнозувати загрози, здійснювати чисте відновлення і скорочувати час реагування на атаки з мінімальною сукупною вартістю володіння (TCO). Унікальна архітектура Commvault Cloud допомагає клієнтам захищати й відновлювати дані незалежно від обсягу робочого навантаження, інфраструктури та місця зберігання. Крім того, платформа відповідає найсуворішим світовим стандартам безпеки й наразі є єдиною платформою захисту даних FedRAMP High In Process.

Одним із ключових інноваційних рішень у галузі кіберстійкості також є Commvault Cloud Cleanroom Recovery, завдяки якому клієнти можуть тестувати плани кібервідновлення, здійснювати безпечний криміналістичний аналіз і швидше відновлюватися після кібератак, і все це в безпечному хмарно-ізольованому середовищі Cleanroom. Це дає змогу підприємствам в усьому світі захищати свої критичні дані й перевіряти рівень їхньої стійкості до сучасних загроз.

А завдяки придбанню Appranix клієнти можуть поєднати можливості оцінки ризиків, готовності та відновлення, які надано Commvault, із можливостями відновлення хмарних застосунків, що забезпечено Appranix. Це надає змогу користувачам швидко відновлювати критично-важливі хмарні застосунки й виробничу інфраструктуру після збою або кібератаки, гарантуючи безперервність бізнес-процесів.

Докладніше: Commvault Wins «Trailblazing Cyber Resilience» Global InfoSec Award at RSA Conference 2024 | News

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів