Безпроблемний догляд за вікнами з роботом-пилососом SENCOR SRW6010WH Aquino

Головна Новини та огляди Безпроблемний догляд за вікнами з роботом-пилососом SENCOR SRW6010WH Aquino
24.06.2024

У сучасному світі, де час є найціннішим ресурсом, кожен прагне знайти ефективні рішення, які допоможуть справлятися з побутовими справами. SENCOR SRW 6010WH Aquino – роботизований мийник вікон, який не лише полегшує життя, але й забезпечує чисті вікна без особливих зусиль із боку користувача.

Потужність та ефективність

SENCOR SRW6010WH Aquino вражає своєю потужністю – вакуум 3 000 Па забезпечує надійне кріплення до скла. Цей робот чудово згодиться для різних типів вікон, включно з безкаркасними поверхнями, що робить його універсальним рішенням для будь-якої оселі.

Точність очищення

Два обертові диски зі змінними накладками з мікрофібри забезпечують ефективне й точне очищення. Завдяки цій системі Aquino виявляє віконні рами та краї, гарантуючи щоразу чудовий результат миття.

Інтелектуальна навігація

Завдяки навігаційній системі SENCOR Smart Gyro Aquino систематично контролює рухи й автоматично визначає межі очищення. Це зумовлює безпроблемне використання навіть на складних поверхнях.

Зручне керування

Керувати Aquino легко і зручно – можна використовувати пульт дистанційного керування або налаштовувати робот за допомогою кнопок на корпусі. Це гарантує повний контроль над процесом очищення за будь-яких умов.

Додаткові можливості

SENCOR SRW6010WH Aquino оснащено вбудованим резервуаром для води об’ємом 60 мл і трьома режимами миття вікон, що дає змогу контролювати дозування води для оптимального очищення. Дві ультразвукові насадки автоматично замочують скло, підвищуючи ефективність миття.

Комплектовання

У комплекті SENCOR SRW6010WH є:

  • корпус робота з насадками для текстильних подушечок;
  • 10 насадок із мікрофібри;
  • пульт дистанційного керування з батареями;
  • пляшка для води;
  • блок живлення;
  • страхувальна мотузка 5 м.

 

Завдяки цьому роботу вікна завжди будуть сяяти чистотою без зайвих зусиль із боку користувача. Насолоджуйтесь безкомпромісною чистотою і комфортом із SENCOR SRW6010WH Aquino – революційним рішенням для догляду за вікнами!

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів