Ультрафіолетові пастки для комах ARDESTO: зниження ризику укусів і підвищення комфорту відпочинку

Головна Новини та огляди Ультрафіолетові пастки для комах ARDESTO: зниження ризику укусів і підвищення комфорту відпочинку
04.07.2024

Теплої пори року дрібні комахи створюють незручності як на вулиці, так і у приміщенні. Ці найдратівливіші створіння можуть зіпсувати пікнік, затишний вечір на веранді чи спокійний сон. Аби зменшити неприємні відчуття та позбутися надокучливих шкідників, можна використовувати різні способи.

Проте одним із найефективніших стане електричний ручний знищувач комах ARDESTO MSK-H3000. Пристрій багатофункціональний і, крім знищення комах, може слугувати настільною УФ-лампою, що є важливим фактором за відсутності електроживлення. Дія знищувача ґрунтується на використанні ультрафіолетового випромінювання та решітки під напругою, які не становлять небезпеки для людини. Ба більше, пристрій не виділяє випаровування та шкідливих речовин під час роботи.

Комфорт експлуатації зумовлює передбачена індикація для контролю роботи та рівня заряду. З акумулятором ємністю 1 200 мА год знищувач виручатиме не один вечір, а наповнити енергією його можна за допомогою кабелю мікроUSB, який користувач знайде в комплекті. Універсальний пристрій можна використовувати як в приміщенні, так і на вулиці – на терасі, в альтанці, а задля додаткової зручності можна скористатися стійкою підставкою.

 

Тож насолоджуйтеся спокійним відпочинком, мінімізуючи неприємності та знижуючи ймовірність укусу комахами разом із електричним ручним знищувачем комах ARDESTO.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів