Акумуляторні пилососи Ryobi – професійні помічники в боротьбі з забрудненням

Головна Новини та огляди Акумуляторні пилососи Ryobi – професійні помічники в боротьбі з забрудненням
16.07.2024

Втомилися від пилу, бруду та шерсті домашніх улюбленців? Із акумуляторними пилососами Ryobi ONE+ 18В прибирання буде необтяжливим і швидким! Ці компактні та ефективні пристрої не потребують під’єднання до розетки 220 В, тому їх можна використовувати де завгодно: вдома, в автомобілі, гаражі чи майстерні. Асортимент пилососів Ryobi ONE+ 18В задовольнить будь-які потреби.

Пилосос акумуляторний ручний Ryobi ONE+ RHV18-0 (5133005655) – компактний ручний пилосос для швидкого прибирання пролитої рідини, пилу та дрібного сміття. Цей легкий пристрій забезпечує потужність всмоктування до 34 Вт і потік повітря до 1 100 л/хв. До того ж Ryobi RHV18 оснащено системою подвійного фільтра HEPA 11, завдяки якій максимізовано продуктивність, та контейнером для пилу об’ємом 600 мл. Із акумулятором ємністю 5,0 А·год (в комплекті немає) пилосос працюватиме до 34 хв на одному заряді. Пристрій згодиться для прибирання оселі, салону автомобіля та у важкодоступних місцях.

Пилосос акумуляторний вертикальний Ryobi РСВ18-0 (5133005657). Для видалення пилу та сміття з килимових покриттів і твердої підлоги Ryobi пропонує вертикальний акумуляторний пилосос РСВ18-0. Потужність всмоктування до 30 Вт і потік повітря до 820 л/хв забезпечують якісне прибирання за один прохід. Наводячи лад на твердій поверхні, щітку з автономним приводом для килимових покриттів завдовжки 24 см можна відключити, аби уникнути ризику появи подряпин. Циклонне очищення та фільтр HEPA 12 вловлюють до 99,5 % всіх часточок, як-от пилок, спори грибків, бактерії та віруси, гарантуючи ретельне прибирання. Завдяки ергономічному дизайну та високій продуктивності пилосос легко впорається з забрудненням навіть на великих площах.

Пилосос акумуляторний ручний Ryobi ONE+ RHV18F-0 (5133005656) – у цій моделі завдяки комплекту для підлоги поєднано мобільність ручного та можливості вертикального пилососа. Пристрій забезпечує потужність всмоктування до 34 Вт і потік повітря до 1 100 л/хв. Крім того, модель оснащено системою подвійного фільтра HEPA 11, завдяки чому максимізовано продуктивність, а також більшим контейнером для пилу об’ємом 600 мл. Із насадками, які є в комплектованні, можна прибирати у важкодоступних місцях та збирати сміття з твердих поверхонь. Ryobi RHV18F-0 працюватиме до 34 хв на одному заряді з акумулятором ємністю 5,0 А·год (в комплекті немає).

Професійний акумуляторний миючий пилосос Ryobi RDC18-0 (5133005905) – оптимальний вибір для виконання найважчих завдань. З цією моделлю можна видалити найстійкіші плями та забруднення з килимового покриття, оббивки салону автомобіля та будь-якої іншої поверхні, скориставшись функцією «Вологе прибирання». Завдяки потужному всмоктуванню (17 Вт), щітці з електроприводом та унікальній формулі фірмового очисного засобу пристрій легко видаляє різноманітне забруднення. До того ж пилосос легкий щодо обслуговування – прозорі деталі можна мити в посудомийній машині, тому він буде готовим до використання будь-коли.

Переваги акумуляторних пилососів Ryobi:

  • Відсутність дротів: забудьте про обмеження мережевого кабелю. Акумуляторні пилососи Ryobi надають свободу пересування.
  • Легкість і компактність: усі моделі Ryobi ONE+ 18В зручно зберігати та транспортувати, пристрої не займають багато місця.
  • Універсальність: згодяться для використання вдома, в автомобілі, гаражі чи майстерні.
  • Потужність і ефективність: завдяки технології ONE+ 18В пилососи забезпечують високу продуктивність і тривалу роботу без підзаряджання (акумулятора та зарядного пристрою в комплектах немає).

Ryobi ONE+ 18В – це професійне, ефективне та ретельне очищення без зайвих зусиль!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів