Вдома в Бриджертонів: створіть неповторну атмосферу з лінійками PARMA та Aurum

Головна Новини та огляди Вдома в Бриджертонів: створіть неповторну атмосферу з лінійками PARMA та Aurum
17.07.2024

Захоплюєтесь розкішною атмосферою і витонченим стилем серіалу «Бриджертони»? Додайте шарму й елегантності аристократичної Англії власній оселі завдяки посуду Bormioli Rocco із колекцій PARMA та Aurum.

Лінійка PARMA: ніжність і витонченість

Посуд лінійки PARMA вражає чистотою і простотою. Білий колір і гладенькі лінії додають витонченості будь-якому сервіруванню.

  • Основні тарілки: згодяться для подавання основних страв, підкреслюючи яскраві кольори кулінарних шедеврів.
  • Супові тарілки: завдяки особливостям дизайну вироби зберігають тепло улюблених супів і кремових страв.

Лінійка Aurum: золота розкіш

 

Зробіть столове убрання дійсно розкішним із посудом лінійки Aurum. Золоті акценти на келихах і декантері створюють враження заможності й елегантності, перетворюючи кожну трапезу на справжнє свято.

Основні елементи лінійки Aurum

  • Набір келихів Bormioli Rocco Aurum для червоного вина, 520 мл, h-225 см, 6 шт., скло. Елегантні келихи згодяться для насолоди червоним вином у будь-якій атмосфері.
  • Набір келихів Bormioli Rocco Aurum для червоного вина, 430 мл, h-213 см, 6 шт., скло. Ці келихи для червоного вина трохи менші за об’ємом, проте чудово розкривають смак та аромат напою.
  • Набір келихів Bormioli Rocco Aurum для білого вина, 350 мл, h-203 см, 6 шт., скло. Вишукані келихи для улюбленого білого вина підкреслюють його свіжість і легкість.
  • Набір келихів Bormioli Rocco Aurum для шампанського, 230 мл, h-235 см, 6 шт., скло. Це келихи для святкувань і насолоди шампанським чи ігристими винами.
  • Декантер Bormioli Rocco для вина Aurum, 1 500 мл, макс. 11,3 см, h-30 см, скло. Декантер для вина додасть елегантності сервіруванню і забезпечить «дихання» вина перед подаванням.

Створення атмосфери

Щоби створити вдома атмосферу, як у Бриджертонів, варто звернути увагу на кілька важливих деталей.

  • Сервірування столу. Використовуйте скатертини й серветки з витонченими візерунками, які доповнюють посуд PARMA та Aurum. Вибирайте кольори, що гармоніюють із білим і золотом, наприклад, пастельні відтінки або насичений блакитний.
  • Канделябри та свічки. Урізноманітніть столове оформлення за допомогою канделябрів зі свічками, створюючи м’яке освітлення і романтичну атмосферу.
  • Квіти. Свіжі квіти у вазах додадуть природної краси та аромату. Вибирайте квіти, які гармонують із загальною кольоровою гамою столу.

Із лінійками посуду PARMA та Aurum кожен зможе створити справжню атмосферу витонченого англійського дому у своїй оселі. Насолоджуйтеся розкішшю і елегантністю щодня, як справжні Бриджертони.

Товари з публікації
код товару: 498870F27321990
79 грн*
є в наявності
Ця супова тарілка належить нашій колекції Parma, стійкість та універсальність яких роблять кожен продукт придатним для будь-яких потреб.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів