Акумуляторний холодильник RYOBI RY18CB23A-0: прохолодні напої та свіжі продукти за будь-яких умов

Головна Новини та огляди Акумуляторний холодильник RYOBI RY18CB23A-0: прохолодні напої та свіжі продукти за будь-яких умов
22.07.2024

RYOBI добре знається на виробництві надійних і портативних інструментів, зокрема має в асортименті незамінне рішення для збереження свіжості продуктів. Коли спека надворі сягає свого апогею, а бажання насолодитися прохолодними напоями та свіжою їжею стає нестерпним, допоможе надійний помічник – акумуляторний холодильник RYOBI RY18CB23A-0.

Цей мобільний холодильник – «мастхев» під час подорожей, у кемпінгу, а також вдома за тривалого відключення електроенергії. Його головна особливість полягає в застосуванні акумуляторної платформи RYOBI ONE+, що забезпечує неабияку гнучкість і зручність.

RYOBI RY18CB23A-0 оснащено надійним компресором, який відповідає за циркуляцію і охолодження повітря всередині пристрою. Завдяки цьому забезпечено підтримання температури в діапазоні від +20 °C до -20 °C, тобто холодильник згодиться для одночасного охолодження і заморожування продуктів, що робить його чудовим вибором для зберігання льоду.

Із місткістю 23 л RYOBI RY18CB23A-0 вміщує до 33 банок об’ємом 330 мл, забезпечуючи достатньо місця для зберігання їжі та напоїв для великої компанії. Завдяки компактному розміру (36 × 61 × 38 см) пристрій зручно переносити та зберігати. Зливний клапан робить очищення і догляд за холодильником швидким і простим, а поворотне руків’я і міцні колеса полегшують транспортування будь-якою поверхнею, навіть якщо холодильник заповнено.

Ще одна особливість – вбудований відкривач для пляшок, тож користувач завжди зможе насолодитися улюбленим напоєм. А рознім USB-A дає змогу в разі потреби заряджати сторонні електронні пристрої за допомогою холодильника, розширюючи можливості його використання.

RYOBI RY18CB23A-0 можна живити в три способи:

  • за допомогою акумуляторів RYOBI 18 В серії ONE+ (акумулятора й зарядного пристрою в комплекті немає);
  • через мережу 220–230 В (холодильник не заряджає акумулятори за підключення до мережі 220–230 В);
  • за допомогою автомобільної зарядки 12 В.

RYOBI RY18CB23A-0 – це надійний поплічник за будь-яких ситуацій! Універсальність, портативність і багатофункціональність роблять його незамінним у дорозі та вдома за браку електрики. Для тих, хто дбає про свіжість продуктів і прагне бути готовим до всіляких викликів, RYOBI RY18CB23A-0 стане оптимальним вибором!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів