Готуйте здорово та легко зі сковородами Tefal Generouse Cook

Головна Новини та огляди Готуйте здорово та легко зі сковородами Tefal Generouse Cook
30.07.2024

Від омлетів до соковитих котлет для бургерів – набір сковорідок Generouse Cook 20/26 см допоможе досягати найліпших результатів готування щоразу. Завдяки спеціальній індукційній технології та зручному індикатору нагрівання приготування буде швидким і безпроблемним.

Переваги

  • Безпечне протипригарне покриття, яке контактує з продуктами, не містить свинець і кадмій, відповідає найвищим стандартам безпеки.
  • Технологія Thermo-Fusion (індукційна основа) забезпечує швидке й рівномірне розподілення тепла всією поверхнею сковороди.
  • Індикатор Thermo-Signal змінює колір під час нагрівання: коли сковорода досягає оптимальної температури для початку готування, індикатор стає повністю червоним.
  • Готування з мінімальною кількістю олії або без неї – основа корисних для здоров’я страв.

Сковороди Tefal Generouse Cook – кухонне приладдя, що перетворює процес готування на справжнє задоволення і гарантує чудові результати щоразу.

Товари з публікації
код товару: C2779053
1899 грн*
немає в наявності
Набір сковорідок TEFAL Generous Cook, включає дві сковорідки з різними розмірами - 20 см і 26 см, і є чудовим додатком до кухні. Відома компанія TEFAL відома своєю високоякісним посудом, і цей набір не є винятком. Сковорідки Generous Cook виготовлені з високоякісного алюмінію, який забезпечує рівномірне і швидке розподілення тепла. Це дозволяє швидко та ефективно готувати їжу без нерівномірного нагрівання або гарячих плям. Можете готувати з меншим маслом або жирами, що робить страви більш здоровими.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів