Універсальний асортимент комп’ютерних корпусів SilverStone

Головна Новини та огляди Універсальний асортимент комп’ютерних корпусів SilverStone
31.07.2024

Комп’ютерні корпуси SilverStone – це елегантна класика з потужним функціоналом для ігрових і робочих, професійних станцій. Системи охолодження і вентилятори SilverStone працюють тихо й ефективно за максимальної продуктивності. Блоки живлення SilverStone із сучасною компонентною базою створено з урахуванням актуальних потреб користувачів.

SilverStone Technology – визнаний лідер-виробник комп’ютерного комплектовання. Продукція SilverStone, яка вдало поєднує преміальний, сучасний дизайн із передовими технологіями, є результатом активної роботи команди найкращих інженерів і розробників.

Усе, що створює SilverStone – модно, стильно, якісно та престижно.

Сучасний асортимент комп’ютерних корпусів SilverStone складається з моделей різноманітних форматів і модифікацій.

КОМПАКТНИЙ КОРПУС ДЛЯ ПК ФОРМАТУ mATX

Комп’ютерний корпус SilverStone FARA FA312Z-BG (Black) для сучасного ПК із можливістю встановлення материнських плат формфакторів Micro-ATX, Mini-DTX, Mini-ITX, високопродуктивного комплектовання й охолодження. Корпус приємно здивує своєю місткістю та особливостями конструкції, що позитивно впливає на активне охолодження компонентів системи.

SilverStone FARA 312Z High airflow and high capacity mATX gaming chassis (youtube.com)

КОРПУС ДЛЯ ПК ФОРМАТУ ATX

Комп’ютерний корпус SilverStone FARA FA511Z-BG для сучасного, стильного ігрового або домашнього ПК із можливістю встановлення материнських плат формфакторів ATX, Micro-ATX, Mini-ITX і продуманою системою охолодження компонентів.

SilverStone FARA 511Z High airflow ATX gaming chassis with excellent cooling potential (youtube.com)

ОСОБЛИВОСТІ ДИЗАЙНУ SilverStone FARA FA312Z-BG та SilverStone FARA FA511Z-BG

На передній панелі є металева сітка з пластиковими вставками, які розташовано вертикально й оздоблено ARGB-стрічкою. Вбудовані ARGB-вентилятори на фронтальній панелі, крім основного призначення, слугують також додатковим елементом дизайну. Корпуси мають ошатний і яскравий вигляд. Металева сітка на передній панелі забезпечує безперешкодну циркуляцію повітряних потоків та охолодження компонентів.

Підсвічування підкреслює чіткі лінії елементів конструкції. Бічну панель вироблено із загартованого скла.

ЕФЕКТИВНЕ ОБДУВАННЯ КОМПОНЕНТІВ КОРПУСУ

Нагнітання повітря здійснюється через металеву сітку на передній панелі. Потужності повітряного потоку достатньо для охолодження компонентів системи.

Комп’ютерний корпус SilverStone FARA FA312Z-BG має в комплекті два тихі ARGB-вентилятори (140 мм) на передній панелі для нагнітання повітря.

Загалом у корпусі передбачено місця для:

  • 120-мм вентиляторів: 3 шт. на передній, 2 шт. на верхній та 1 шт. на задній панелі;
  • 140-мм вентиляторів: 2 шт. на передній і 2 шт. на верхній панелі.

Вбудовані вентилятори підключено до концентратора корпусу. За допомогою пристрою активується підсвічування (4 pin) корпусних вентиляторів, рідинного охолодження, блока живлення. Також наявний кабель для підключення концентратора до материнської плати та синхронізації підсвічування всіх компонентів системи. Змінити колір світла можна за допомогою кнопки LED на панелі керування.

Конструкцією корпусу передбачено можливість встановити повітряне охолодження для процесора заввишки до 173 мм і системи рідинного охолодження дво-, односекційні на передню і верхню панелі, включно зі 140-мм і 280-мм радіаторами, а також односекційну рідинну систему охолодження на задню панель.

Комп’ютерний корпус SilverStone FARA FA511Z-BG оснащено трьома тихими 120-мм ARGB-вентиляторами для нагнітання повітря.

Загалом у корпусі передбачено місця для:

  • 120-мм вентиляторів: 3 шт. на передній, 2 шт. на верхній і 1 шт. на задній панелі;
  • 140-мм вентиляторів: 2 шт. на передній і 2 шт. на верхній панелі.

Вбудовані вентилятори підключено до концентратора корпусу. За допомогою пристрою активується підсвічування (4 pin) корпусних вентиляторів, рідинного охолодження, блока живлення. Також наявний кабель для підключення концентратора до материнської плати та синхронізації підсвічування всіх компонентів системи. Змінити колір світла можна за допомогою кнопки LED на панелі керування.

Конструкцією корпусу передбачено можливість встановити повітряне охолодження для процесора заввишки до 162 мм і системи рідинного охолодження три-, дво-, односекційні на передню панель, одно-, двосекційні, включно з 280-мм радіатором, на верхню панель і односекційну на задню панель.

ОСОБЛИВОСТІ КОНСТРУКЦІЇ

Завдяки розумному проєктуванню інтер’єру корпусів забезпечено достатньо простору для встановлення продуктивної відеокарти, різноманітних варіантів охолодження і блока живлення формату ATX. Корпуси вирізняються місткістю й сумісні за параметрами із сучасним комплектованням. Акуратне, зручне компонування та розміщення кабелів у корпусі гарантує продуманий кабель менеджмент.

Комп’ютерний корпус SilverStone FARA FA312Z-BG вміщує два накопичувачі 3,5” або 2,5” із чотирма слотами розширення. Конструкцією передбачено можливість встановити відеокарту завдовжки до 365 мм з обмеженням за шириною до 182 мм у разі наявності вентилятора завтовшки 25 мм на передній панелі.

Комп’ютерний корпус SilverStone FARA FA511Z-BG вміщує два 3,5- і 2,5-дюймові накопичувачі в різних комбінаціях. Наявні 7 слотів розширення. Конструкцією корпусу передбачено можливість встановити відеокарту завдовжки до 360 мм.

ДОДАТКОВІ ОПЦІЇ

Два розніми USB 3.0 та один аудіорознім забезпечують гнучкі можливості для підключення різних аксесуарів.

Знімні фільтри згори та знизу зумовлюють безпроблемне очищення від пилу.

На додачу до корпусів SilverStone рекомендовано вибрати фірмові блоки живлення, системи охолодження й аксесуари.

Корпуси компактні та доволі місткі, гарантують ефективне обдування компонентів. Моделі згодяться для збирання сучасного домашнього ПК, робочої комп’ютерної станції.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів