Іригатори Panasonic – професійна турбота про усмішку

Головна Новини та огляди Іригатори Panasonic – професійна турбота про усмішку
04.08.2024

Іригатори Panasonic – це пристрої, які призначено для підтримання гігієни порожнини рота. Їх принцип роботи полягає у використанні пульсуючого струменя води для очищення міжзубних проміжків і лінії ясен.

Основні особливості іригаторів Panasonic

  • Режими роботи: більшість моделей має кілька режимів для налаштування тиску води відповідно до потреб користувача, наприклад, нормальний, ніжний або експертний.
  • Насадки: іригатори укомплектовано різноманітними насадками для специфічних завдань, як-то очищення міжзубних проміжків або масаж ясен.
  • Регулювання тиску: завдяки регулюванню тиску води можна налаштувати пристрій відповідно до рівня чутливості ясен.
  • Ємність для води: здебільшого моделі оснащено ємним резервуаром для води, тож під час користування іригатором не потрібно часто поповнювати воду.
  • Безпека: завдяки застосуванню якісних матеріалів і надійній конструкції забезпечено довговічність і безпечність експлуатації.
  • Компактність і дизайн: ергономічний дизайн – один із пріоритетів Panasonic, тож пристрої вирізняються зручністю щодо використання і зберігання.

Іригатори є вдалим рішенням для забезпечення гігієни порожнини рота, особливо актуальні для людей, які носять брекети, мають імплантати або користуються іншими ортодонтичними пристроями. Вони сприяють зменшенню ризику захворювань ясен і карієсу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів