Doogee R20: огляд і краштест захищеного планшета з величезною батареєю

Головна Новини та огляди Doogee R20: огляд і краштест захищеного планшета з величезною батареєю
02.08.2024

Doogee R20 – захищений планшет із місткою батареєю, розроблений для тих, хто веде активний спосіб життя і потребує надійного пристрою, який може витримати будь-які випробування. Він має міцний корпус, сертифікований за стандартами IP68, MIL-STD-810H та IP69K, що робить його стійким до падінь, ударів, води, пилу та бруду.

Характеристики Doogee R20

  • Дисплей: 10,36″ IPS FHD+ 2.4K, 1 200 × 2 000
  • Процесор: Mediatek MT8781 Helio G99
  • Графічний процесор: Mali-G57 MC2
  • Пам’ять: 8/256 ГБ
  • Операційна система: Android 13
  • Камери: 50 МП (основна); 16 МП (фронтальна)
  • Запис відео: 2K 30FPS
  • Акумулятор: 21 600 мА·год
  • Розмір: 258,9 × 169,6 × 18 мм
  • Вага: 931 г
  • Додатково: Wi-Fi 2.4G/5G(802.11ac/a/b/g/n), Bluetooth 5.2, стереодинаміки, 3,5 мм аудіорознім, гіроскоп, датчик наближення, акселерометр, сканер відбитків пальців, компас, 33 Вт швидка зарядка

Комплектовання

Doogee R20 постачають у твердому білому картонному пакованні, на якому зображено тильний бік планшета у трьох варіантах кольорів та його дисплей. У комплекті є захисна плівка (наклеєна на екран), металеві кріплення, викрутка, ремінець, захисний напівпрозорий чохол, скріпка, кабель USB-C (для зворотного заряджання) та адаптер живлення на 33 Вт.

Дизайн та матеріали

Doogee R20 має міцний і стильний дизайн, який відповідає його захищеним характеристикам. Його параметри такі: 258,9 мм завдовжки, 169,6 мм завширшки і 18 мм завтовшки, вага становить 931 грам. Пристрій габаритний і важкий, до нього потрібно звикати, особливо в разі, якщо користувач до цього не був знайомий із захищеними планшетами.

Корпус планшета виготовлено з міцного пластику та гуми, що робить його стійким до ударів і падінь. Планшет також має захисні заглушки для портів та рознімів, що запобігають попаданню в них води та пилу. Заглушки надійно виконують свою функцію, однак, власницям делікатного манікюру може бути не просто відкрити їх з першого разу.

Перевірка на міцність

Виробником заявлено, що планшет Doogee R20 відповідає військовому стандарту захисту MIL-STD-810H, а отже тестування планшета було розпочате з перевірки його на міцність.

  • Під час краштесту планшет витримав 5 падінь із висоти приблизно 1 м без жодних пошкоджень екрана. Корпус отримав деякі пошкодження в місцях падіння (на кутах), але це не вплинуло на працездатність планшета. Це може стати в пригоді тим, хто працює на будівельних майданчиках, подорожує бездоріжжям або просто хоче бути впевненим, що планшет витримає будь-яку випадковість.

  • Міцність комплектної плівки на екран перевіряли методом встановлення планшета між стовбурами дерев. Ані тильний бік планшета, ані плівка (відповідно екран), не були пошкоджені.

  • Тестування у воді. Doogee R20 сертифікований за стандартом IP69K, а це означає, що він може витримувати занурення у воду на глибину до 1,5 м протягом 30 хвилин. Під час тестування планшет пролежав у фонтані та був занурений в акваріум на глибину 20 см протягом кількох хвилин без жодних пошкоджень.

Продуктивність і характеристики

Doogee R20 оснащено 8-ядерним процесором MediaTek Helio G99 та 8 ГБ оперативної пам'яті, яка може бути програмно розширена до 20 ГБ.

Також він має 256 ГБ вбудованої пам'яті, яку можна збільшити до 2 ТБ за допомогою карти microSD. Планшет працює під керуванням операційної системи Android 13.

Бенчмарки

Застосунок 3DMark зустрів повідомленням, що пристрій Doogee R20 тестується користувачами вперше, тому було запущено кілька тестів на бенчмарки для загального розуміння.

У застосунку AnTuTu протестовано дисплей (LCD Test, Multi-Touch Test, Color Bar Test), а також виконано HTML5 Test та Stress Test:

Екран

Doogee R20 має 10,36-дюймовий IPS-екран із роздільною здатністю 2 000 × 1 200 пікселів. Дисплей чіткий і яскравий, у поєднанні зі стереодинаміками перегляд фільмів, музичних кліпів, стрічки новин та ігри на вищому рівні! Екран захищено міцним склом Corning Gorilla Glass 5.

Камера

На фронтальну камеру (16 МП) можна зробити селфі нормальної якості або ж використати її для відеозв’язку.

Основну камеру 50 МП доповнює автофокусування та спалах. Доступний запис 2К-відео (30 кадр./с). Програмне забезпечення інтуїтивно зрозуміле: зміна режимів (документ, зображення, відео, красиве обличчя), зум, HDR. Якість знімків із кольоровими деталями є доволі непоганою, до того ж і динамічний діапазон цілком достатній, однак передавання кольору в пейзажних фотографіях – недостатнє.

Автономність

Планшет оснащено акумулятором ємністю 21 600 мА·год, що забезпечує до 20 год автономної роботи. Одного заряду величезної батареї Doogee R20 цілком вистачить до 7 днів роботи з документами та поштою. А коли настане час підзарядити планшет, то функція швидкого заряджання на 33 Вт значно скоротить витрачений час.

Додаткові функції

Doogee R20 має ряд додаткових функцій, які роблять його зручним і безпечним у використанні, як-от сканер відбитків пальців, GPS, FM-радіо та чотири стереодинаміки.

Планшет Doogee R20 оснащено ще й функцією реверсної зарядки. Це означає, що його можна використовувати як портативний зарядний пристрій для інших гаджетів, як-от смартфонів, бездротових навушників або розумних годинників. Тестування реверсної зарядки показало, що планшет зарядив смартфон (2 700 мА·год) на 15% за 50 хвилин. Сам Doogee R20 розрядився на 4%. Результат не приголомшливий, але для когось може виявитись дуже корисним у непередбачуваних ситуаціях.

Doogee R20 – чудовий захищений планшет із високою продуктивністю та тривалим часом автономної роботи. Він стане в пригоді користувачам, які ведуть активний спосіб життя, працюють на будівельних майданчиках, подорожують бездоріжжям або просто хочуть бути впевненими, що їх планшет витримає будь-які випробування.

Аксесуари до товарів з публікації
код товару: 2E-PSP0021
2999 грн*
є в наявності
Аби якомога частіше бути на зв’язку з рідними та друзями, що боронять нашу країну, аби полегшити їм виконання їхніх завдань, важливо забезпечити наших захисників якісним технічним обладнанням. Портативна сонячна панель – один із пристроїв, що можуть суттєво полегшити життя в польових умовах, адже забезпечує можливість швидкого заряджання практично всіх USB-пристроїв, як-то смартфонів, камер, ноутбуків тощо, без прив’язки до генераторів, а просто під прямим сонячним промінням. До того ж конструкцією передбачено два отвори для кріплення до рюкзака чи інших поверхонь.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів