Новий звіт Commvault і GigaOm: важливі уроки, винесені з кібератак

Головна Новини та огляди Новий звіт Commvault і GigaOm: важливі уроки, винесені з кібератак
05.08.2024

Компанії з усього світу стикаються зі зростанням кількості кіберзламів, які загрожують їхній безпеці, операційній діяльності та репутації. Сучасні види кіберзагроз вимагають не тільки ефективного реагування та захисту, але і швидкого відновлення після інцидентів.

Commvault та GigaOm проведено опитування з-поміж 1 000 керівників служб безпеки та ІТ з усього світу та виявлено, що 83 % компаній зазнали значних кібератак. Це підтверджує гостру потребу в надійній стратегії кібервідновлення.

Звіт базується на досвіді лідерів у сфері безпеки та ІТ, зокрема тих, хто вже впорався з наслідками кіберзламів. Дослідження надало змогу виявити найліпші практики та стратегії, які допомагають організаціям залишатися стійкими до кібератак. Усі ці результати засвідчують важливість розроблення ефективної стратегії з кібервідновлення, яка є ключовою для забезпечення безперервного функціонування будь-якого бізнесу.

Рекомендовано ознайомитися з новим звітом Commvault і GigaOm, який містить цінні дані й поради, що допоможуть підготуватися до будь-яких викликів.

Звіт доступний за посиланням 2024 Cyber Recovery Readiness Report | Commvault

Дізнайтеся більше про те, як забезпечити стійкість бізнесу до кіберзагроз разом із Commvault!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів