Відкрийте секрет приготування смачних страв зі сковородами Tefal Simply Clean

Головна Новини та огляди Відкрийте секрет приготування смачних страв зі сковородами Tefal Simply Clean
13.08.2024

Готуйте неповторні домашні страви й щоразу насолоджуйтеся неперевершеними результатами та смаком із Tefal Simply Clean. Цю лінійку сковорідок створено, щоби зробити приготування легшим і приємнішим. Завдяки якісному й безпечному протипригарному покриттю страви не пригоратимуть, а очищення посуду буде швидким і простим.

Чудові результати готування з технологією Thermo-Signal

Інноваційна технологія Thermo-Signal допомагає точно визначити, коли сковорода достатньо нагрілася. За досягнення оптимальної температури індикатор Thermo-Signal змінює колір, сигналізуючи, що можна починати готування.

Титанове протипригарне покриття

Завдяки ультраміцній структурі й захисному титановому шару сковорідки Tefal Simply Clean мають довговічне та стійке протипригарне покриття. Можна готувати улюблені страви навіть без олії, насолоджуючись рівномірно обсмаженою і надзвичайно смачною їжею.

Абсолютна безпека

Протипригарне покриття Tefal є безпечним для здоров’я і довкілля – жодних шкідливих речовин, як-то ПФОК, свинець і кадмій. Покриття виготовлено на основі полімеру PTFE, який не вступає в хімічну реакцію з їжею, водою або мийними засобами. Цей полімер також використовують у медичній галузі для покриття кардіостимуляторів і штучних кровоносних судин.

Вироблено у Франції

Сковороди Tefal Simply Clean розроблено та виготовлено у Франції, спираючись на багаторічний досвід майстрів. Використовуючи їх, гарантовано отримаєте чудові кулінарні результати, які подарують справжнє задоволення і натхнення для нових гастрономічних експериментів.

Tefal – синонім якості та безпеки, що зробило бренд світовим лідером із виробництва посуду. Насолоджуйтеся готуванням смачних страв із Tefal Simply Clean!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів