Персоналізація без меж: новочасні пристрої Keychron уже в Україні

Головна Новини та огляди Персоналізація без меж: новочасні пристрої Keychron уже в Україні
19.08.2024

Відкрийте для себе новий рівень взаємодії з технікою завдяки новочасним рішенням Keychron, які вражають можливостями кастомізації та стилем. Уперше на українському ринку доступні не лише механічні клавіатури, а й миші, – повністю налаштовувані пристрої, які поєднують передові технології з непересічним дизайном, забезпечуючи комфорт і продуктивність вищого рівня. Готові зробити свій робочий простір унікальним? Отримайте новий досвід із пристроями Keychron!

Миша Keychron M1, USB-A/USB-C, WL/BT

Код товару: M1A5_KEYCHRON

Бездротова миша Keychron M1 поєднує інноваційні технології, стильний дизайн і максимальний комфорт. Завдяки ліпшому сенсору PixArt 3395 цей маніпулятор вагою лише 79 г забезпечує неймовірну точність і швидкість роботи – під час геймінгу, виконання робочих завдань чи в дорозі. Завдяки сенсорній мікросхемі PAW3395 із роздільною здатністю до 26 000 DPI та швидкістю до 650 IPS модель M1 гарантує блискавичну реакцію на кожен рух.

Ергономічний вигнутий дизайн і текстуровані бічні поверхні – запорука надійного і водночас зручного хвату навіть за тривалого використання. Крім того, доступний вибір між дротовим підключенням через USB або бездротовим через Bluetooth та 2,4 ГГц, використовуючи компактні приймачі Type-C і Type-A 2,4 ГГц. Миша миттєво адаптується до будь-яких умов, забезпечуючи плавну й безперебійну роботу.

Із програмним забезпеченням Keychron Engine вдасться налаштувати маніпулятор відповідно до потреб: змінювати функції клавіш, встановлювати макроси та світлові ефекти RGB, які підкреслять індивідуальний стиль.

Механічна клавіатура Keychron K3 Max, 84 Key, Gateron MX 2.0 Blue

Код товару: K3MA2_KEYCHRON

Новий стандарт комфорту і продуктивності встановлює Keychron K3 Max – ультратонка механічна клавіатура, яка гармонійно поєднує інноваційний дизайн і передові технології. Ця компактна модель із 84 клавішами вражає своєю низькопрофільною конструкцією і трьома режимами підключення, що надає змогу працювати з кількома пристроями одночасно. Завдяки Bluetooth 5.1 можна легко під’єднувати K3 Max до смартфона, планшета чи ПК без жодних дротів.

Оснащена перемикачами Gateron MX 2.0, які на 31 % тонші за перемикачі звичайного профілю, модель K3 Max забезпечує неймовірну тактильну реакцію, а витончений алюмінієвий корпус робить її однією з найтонших бездротових механічних клавіатур у світі. Кастомізація відповідно до потреб є ще легшою завдяки функції гарячої заміни перемикачів, а три рівні регульованого кута набору тексту забезпечують тривале ергономічне підтримання зап’ясть. Поєднання удосконаленої акустичної піни IXPE та еластичної латексної піни – запорука безшумного натискання клавіш, підвищеного комфорту та чудової підтримки перемикача клавіш, чутливості й довговічності. А завдяки понад 22 режимам налаштування RGB-підсвічування, включно зі статичним білим сяйвом, вдасться підкреслити бажану атмосферу.

Механічна клавіатура Keychron V1 Max, 84 Key, Gateron Jupiter Brown, QMK, Hot-swap, Knob

Код товару: V1MD3_KEYCHRON

Keychron V1 Max – це не просто клавіатура, а справжній інструмент для тих, хто прагне максимізувати свою продуктивність як під час роботи, так і розваг. Із компактною розкладкою 75 % і можливістю дротового й бездротового підключення V1 Max забезпечує оптимальний баланс між функціональністю і зручністю.

Потужний MCU з архітектурою ARM, який оснащено 256K Flash, робить цю клавіатуру чудовим вибором не тільки для користувачів усіх рівнів, але і для розробників. Модель легко підключається до трьох пристроїв одночасно, забезпечуючи безкомпромісну сумісність з усіма операційними системами.

Завдяки інноваційній конструкції V1 Max значно знижено акустичний резонанс, що дає змогу насолоджуватися м’яким і тихим набором тексту з підвищеною гнучкістю. А можливість гарячої заміни (Hot-swap) перемикачів робить модель ультракастомізованою, адже можна легко змінювати перемикачі без зайвих зусиль відповідно до потреб.

Keychron V1 Max оснащено перемикачами Gateron Jupiter із ресурсом до 80 млн натискань, що зумовлює тривале слугування і надійну роботу. Мʼяке RGB-підсвічування розроблено для ліпшого освітлення клавіатури з кута друку, а PBT-клавіші преміумкласу підкреслюють мінімалістський стиль пристрою.

Кастомізуйте, стилізуйте та полегшуйте життя із функціональними пристроями Keychron!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів