Нове слово в геймінгу: монітори ASUS ROG, які змінюють правила гри

Головна Новини та огляди Нове слово в геймінгу: монітори ASUS ROG, які змінюють правила гри
27.08.2024

В ігровому світі панує прагнення до більшого – досягнення нових висот щодо швидкості, якості зображення та геймплейних відчуттів. На цьогорічній виставці Gamescom 2024 дебютували три новочасні моделі ігрових моніторів ASUS Republic of Gamers (ROG), які вже стали сенсацією з-поміж геймерів і професіоналів. Із роздільною здатністю 1 440p ці монітори кардинально змінюють уявлення про ігрове устаткування.

ROG Swift OLED PG27AQDP: нова ера чіткості

Цей монітор став справжнім проривом у галузі. ROG Swift OLED PG27AQDP оснащено 26,5-дюймовою WOLED-панеллю з роздільною здатністю 1 440p і частотою оновлення 480 Гц, що забезпечує неймовірну чіткість і ультраплавне відтворення картинки, до того ж передбачено противідблискове покриття. Модель має час відгуку 0,03 мс, також оновлено розташування субпікселів RWGB для точнішого відображення тексту. Не менш вражає і набір функцій AI Assistant, які надають змогу геймерам отримати максимум переваг під час гри завдяки інструментам, як-от AI Visual, AI Crosshair, AI Sniper, AI ShadowBoost та MOBA Map Helper.

ROG Strix OLED XG27ACDNG: оптимальне поєднання компактності й потужності

Інноваційний ROG Strix OLED XG27ACDNG оснащено 26,5-дюймовою QD-OLED-панеллю з роздільною здатністю 2 560 × 1 440, яка має противідблискове покриття, частоту оновлення 360 Гц і час відгуку 0,03 мс. Завдяки оновленій конструкції радіатора забезпечено ефективне відведення тепла й терморегуляцію. Компактна основа монітора з рознімом для підключення мобільного телефона дає змогу звільнити місце на столі. Крім того, Strix OLED XG27ACDNG має функції Dynamic Brightness Boost, яка підвищує рівень яскравості за невеликого розміру вікна APL, та AI Visual для автоматичного налаштування параметрів відображення відповідно до вмісту на екрані. Рознім USB-C із блоком живлення потужністю 90 Вт – запорука універсального підключення.

ROG Swift PG27AQNR: новочасний еталон для кіберспорту

Для тих, хто живе грою, кожна мілісекунда на вагу золота. ROG Swift PG27AQNR розроблено для задоволення потреб кіберспортсменів і геймерів, які беруть участь у змаганнях. Монітор, який оснащено 27-дюймовою надшвидкісною IPS-панеллю з роздільною здатністю QHD 360 Гц, підтримує технологію G-SYNC, включно з новочасною технологією Pulsar для максимальної чіткості рухів, а також змінну частоту оновлення (VRR), що забезпечує надзвичайно плавне відображення і геймплей неабиякого рівня. Крім того, конструкцією передбачено вбудований DisplayPort 1.4 із DSC, два порти HDMI 2.1 і рознім USB для оновлення прошивки.

Програмне забезпечення ASUS DisplayWidget Center

ASUS Republic of Gamers знову на передовій з інноваціями, які змінюють правила гри. Новочасні OLED-монітори ROG не лише вражають якістю зображення, але й піднімають планку захисту та налаштувань за допомогою програми OLED Care+. Зокрема, ця програма забезпечує виявлення панелі завдань, керування зовнішнім затемненням і глобальне керування затемненням. Налаштовувати всі ці функції можна через програмне забезпечення ASUS DisplayWidget Center, яке призначено для моніторів ASUS і ROG.

Але й це ще не все: OLED Care+ – лише частина можливостей, які надає DisplayWidget Center. Завдяки ПЗ геймери можуть максимально персоналізувати ігровий процес: налаштовувати параметри дисплея з точністю до пікселя, створювати комбінації клавіш для швидкого доступу до необхідних функцій, а також оптимізувати візуальну продуктивність монітора з огляду на власні потреби.

І це тільки початок. Регульовані параметри HDR забезпечують ще більшу гнучкість, надаючи змогу налаштовувати зображення відповідно до умов гри. Завдяки комплексному підходу до захисту й налаштувань ASUS ROG забезпечує користувачам не лише неймовірний ігровий досвід, але й гарантує довговічність пристроїв.

Новочасні ігрові монітори ROG стануть доступними вже в 4 кварталі 2024 року. Будьте готові до нового рівня геймінгу з ASUS Republic of Gamers!

Товари з публікації
Новинка
...
код товару: 90LM0A20-B01A70
59999 грн*
немає в наявності
 
Будьте на крок попереду з ROG Swift OLED PG27AQDP – першим у світі OLED-монітором із роздільною здатністю 1440p і частотою оновлення 480 Гц. Цей 27-дюймовий ігровий монітор створений для кіберспортсменів і шанувальників найновіших ігор AAA: він демонструє неймовірно плавне зображення з блискавичним часом відгуку у 0,03 мс. Його OLED-панель забезпечує відтворення 99% відтінків колірного простору DCI-P3, гарантуючи неперевершено чітке зображення з насиченими кольорами. З новим монітором користувачі отримають доступ до інтелектуального асистента ROG AI Assistant, покликаного розширити їхні ігрові можливості. Щоб гарантувати тривалий термін служби монітора, в новому програмному забезпеченні OLED Care+ передбачено низку функцій для захисту OLED-панелі, а вдосконалений радіатор забезпечує ефективне пасивне охолодження, що зменшує ризик вигоряння панелі.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів