Соковитискачі Tefal для смачних і корисних напоїв

Головна Новини та огляди Соковитискачі Tefal для смачних і корисних напоїв
20.08.2024

Якщо хочете постійно готувати смачні, корисні фреші чи коктейлі, вибирайте соковитискачі Tefal. Лінійка цієї техніки різноманітна, у наявності компактні моделі, що переробляють будь-які фрукти або овочі, а також пристрої з різним принципом роботи, потужністю та функціоналом.

Соковитискачі Tefal двох основних типів — шнекові або відцентрові

  • Відцентровий соковитискач – модель для тих, кому потрібна максимально висока швидкість для перероблення сировини. Такі пристрої здатні впоратися з великим обсягом продуктів – чудове рішення для великої родини. Соковитискач для овочів та фруктів подрібнює м’якоть на дрібній тертці, а потім на великій швидкості обертає макуху, відокремлюючи сік за допомогою відцентрової сили. Готовий напій і м’якоть розподіляються в різні ємності.
  • Шнекові пристрої (вони ж холодного віджимання) сподобаються тим, хто любить сік із м’якоттю. Головна перевага таких моделей – тиха робота. Пристрої функціонують за принципом електром’ясорубки: всередині знаходиться шнек спіралеподібної форми. Він прокручує інгредієнти та перетворює їх на кашку, далі за допомогою тиску сік віджимається через сито. Великі шматки м’якоті відфільтровуються, а дрібні частини потрапляють у готовий напій.

До окремої категорії можна віднести соковитискачі для цитрусових у вигляді преса. Це найпростіші пристрої, які розраховано на віджимання соку з апельсинів, мандаринів та інших цитрусових за допомогою конусоподібної насадки. Пропонують різні види соковитискачів, але популярністю користуються відцентрові пристрої із серій Frutelia+, Nutri XXL та шнекові моделі Juice&Clean, Juiceo.

Особливості соковитискачів Tefal

Соковитискачі Tefal відрізняються надійністю та компактністю. Можна підібрати пристрій для будь-якої кухні та способу експлуатації. Відзначимо деякі особливості.

  • Великий вибір моделей із різними швидкостями – пропонують як прості пристрої, що оснащено лише кнопками «старт» та «стоп», так і складніші пристрої, що мають кілька режимів роботи.
  • Стильний і нейтральний дизайн корпусів – можна розмістити побутову соковижималку на будь-якій кухні незалежно від її стилю.
  • Простота обслуговування – легкий догляд за конструкціями, що знімаються, в яких передбачено спеціальний відсік для шнура.

З інших особливостей соковитискачів Tefal можна відзначити вибір об’єму чаш для рідини та м’якоті, а також матеріалу корпуса та його кольору – сталевий, чорний або сірий.

Характеристики

Перед придбанням рекомендуємо звернути увагу на деякі технічні характеристики пристроїв Tefal. Вкрай важливою є потужність, від якої залежить стабільність роботи та швидкість віджимання. Цей показник варіюється в межах 200–800 Вт, але періодично з’являються нові та потужніші моделі. Вибираючи електричний соковитискач Tefal, зверніть увагу на об’єм чаші для соку — від 0,8 до 6 л із розміром контейнера для м’якоті від 0,8 до 2 л. Істотно полегшує процес експлуатації наявність додаткових функцій.

  • «Крапля стоп» — пряме подавання готового соку через спеціальний носик або відкритий жолобок, що дає змогу уникнути протікання готового напою на стіл.
  • Жолоб для цілого яблука — його наявність дає змогу завантажити яблуко в спеціальний відсік соковитискача Tefal і легко отримати свіжий сік без м’якоті.
  • Автоматичний викид м’якоті дає змогу не переривати роботу пристрою, щоб очистити порожнини від макухи, оскільки вона відходить в окрему чашу.
  • Реверс позбавить клопоту, пов’язаного з усуненням засмічення в шнеку соковитискача під час віджимання.
  • Пряме сервірування — можливість не використовувати спеціальну ємність, а зробити сік одразу у склянку.

Корпус пристроїв виготовляють із пластику або металу, переважно нержавіючої сталі.

Обслуговування та догляд

Якщо потрібен соковитискач, техніка Tefal стане чудовим помічником на кухні в приготуванні фрешів. Для будь-якого виду соковитискачів потрібно заздалегідь вивчити рекомендації щодо догляду та обслуговування.

Чистити такі пристрої потрібно одразу після використання. Це дасть змогу запобігти висиханню залишків фруктів або овочів, а також утворенню цвілі.

  • Фільтр обережно виймають та очищують м’якою щіткою під холодною проточною водою.
  • Усі деталі, що знімаються, відмивають вручну або в посудомийній машині (за винятком двигуна).
  • Ємності рекомендовано мити мильним розчином без застосування абразивних засобів.

Після цього всі деталі протираються м’яким чистим рушником насухо, і пристрій збирається. Також не рекомендовано, щоб побутовий соковитискач працював без зупинки понад 20 хвилин.

Зверніть увагу, під час перероблення недостиглих або перестиглих продуктів фільтри засмічуються швидше.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів