Нові можливості Rancher Prime by SUSE та розширена підтримка до 5 років

Головна Новини та огляди Нові можливості Rancher Prime by SUSE та розширена підтримка до 5 років
06.09.2024

Rancher Prime 3.1 розширює свою технічну підтримку до 5 років, подібно до SUSE Linux Enterprise Server, який надає підтримку до 13 років.

Rancher — це уніфікована хмарна платформа, яка допомагає командам керувати Kubernetes від інфраструктури до додатків. Rancher із 100 % відкритим вихідним кодом оптимізує розгортання кластерів, пропонуючи централізовану автентифікацію, контроль доступу та можливість спостереження за додатками будь-де – від «bare metal», приватних хмар, публічних хмар або vSphere.

Rancher Prime — це корпоративна платформа, заснована на найпопулярнішому у світі мультикластерному рішенні для керування Kubernetes — Rancher. Rancher Prime дає змогу отримати ще більше переваг від використання Rancher та оптимізувати робочі процеси інфраструктури, підтримувати надійність додатків й убезпечувати хмарні середовища.

Наразі цикл випуску Rancher Prime більш тісно пов'язаний з попередніми версіями Kubernetes, тому версії Rancher Prime випускатимуться відразу після нових випусків Kubernetes. Нова версія платформи значно покращує підтримку та стабільність для корпоративних клієнтів, встановлюючи новий стандарт на ринку, що робить її незамінним інструментом для сучасних підприємств, які шукають довготривалі рішення.

Однією з нових ключових особливостей Rancher Prime 3.1 є впровадження довгострокової підтримки (LTS) до п'яти років для K3s та RKE2. Це розширення підтримки гарантує, що критично важливі робочі навантаження підприємств будуть стабільними та захищеними на кілька років вперед.

Rancher Prime 3.1 також має низку нових функцій для підвищення безпеки та розширюваності платформи. Новий модуль Rancher Prime Observability забезпечує розширені можливості спостереження, завдяки чому команди отримуватимуть глибше розуміння своїх середовищ Kubernetes. Крім того, NeuVector Prime 5.4 посилює безпеку контейнерів, пропонуючи комплексні функції виявлення та запобігання загрозам, а також звіти про відповідність у реальному часі.

Із новою версією, Rancher Prime посилює свою позицію як надійна платформа для DevOps-команд і розробників, пропонуючи комплексний набір інструментів для керування контейнерними робочими навантаженнями. Завдяки надійній підтримці життєвого циклу, розширеним можливостям інтеграції, орієнтації на безпеку та відповідність вимогам, Rancher Prime 3.1 стає важливим інструментом для швидких та безпечних інновацій.

Докладніше: Announcing Ranscher Prime 3.1: Empowering Platform Engineering for up to 5 years with LTS Core | SUSE Communities

Використовуйте нові можливості Rancher Prime 3.1 для розвитку корпоративних середовищ!

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів