Beurer: електротепло для комфорту

Головна Новини та огляди Beurer: електротепло для комфорту
10.09.2024

Надійні електрогрілки, ковдри та електропростирадла Beurer дарують тепло і забезпечують комфортний сон у холодну пору року. За бажання з ними можна відпочивати навіть із відчиненим вікном. Усі теплові пристрої Beurer відповідають європейським стандартам якості. Вони не сушать повітря і мають сертифікат Öko-Tex.

Чому вибирають електротепло Beurer?

  • Надійність та безпека: якісні матеріали з сертифікатом Öko-Tex. Електропристрої слугують довго. Запатентована система безпеки Beurer (BSS) захищає від перегрівання й автоматично вимикає пристрій за необхідності. Стильний дизайн та зручний пульт керування з підсвічуванням. Гарантія та сертифікація відповідають міжнародним стандартам. Досвід і лідерство на міжнародному ринку понад 100 років.
  • Енергоефективність: споживають мінімум електроенергії, зігрівають тіло та постіль, а не приміщення. Не пересушують повітря, максимально енергоефективні.
  • Комфорт і німецька якість: тепло сприяє розслабленню та здоровому сну. Нагрівальні елементи розташовані щільно та зовсім не відчуваються під час користування, забезпечують швидке та рівномірне нагрівання поверхні. Дисплей із підсвічуванням для зручності та вибір режимів для індивідуального тепла (від 3 до 9 налаштувань температури залежно від моделі).
  • Простота користування: легке керування, швидке нагрівання та можливість прання в пральній машині за від’єднання кабелю (для більшості моделей).

Асортимент електротепла Beurer

  • Ковдри з підігрівом затишні, м’які, дарують комфорт і тепло. Великі розміри: 180 × 130 см та 200 × 150 см. Виготовлено з приємного флісу. Потужність становить 100 Вт. Залежно від моделі є від 3 до 6 температурних режимів.

  • Електрогрілки зручно використовувати для спини, живота та ніг. Швидко та ефективно зігрівають. Зручні розміри: 40 × 30 см, 44 × 33 см та збільшені – 60 × 40 см. Потужність становить 100 Вт. Залежно від моделі є від 3 до 6 температурних режимів.

  • Електропростирадла Beurer забезпечують ефективне тепло в ліжку. Деякі моделі мають окремі зони для ніг і тіла. Для користування вдвох є великі двоспальні моделі з налаштуванням двох зон окремо. Зручні розміри: 130 × 75 см, 150 × 80 см та збільшені - 200 × 90 / 200 × 100 см. Потужність становить до 60 Вт. Залежно від моделі є від 3 до 9 температурних режимів.

Електротепло Beurer – це чудовий вибір для тих, хто шукає надійні та ефективні рішення для підігріву. Якісне виготовлення, різноманітність моделей і зручні функції зумовлюють популярність цих продуктів з-поміж споживачів. Хоча ціна може бути трохи високою, інвестиція в продукцію Beurer виправдовується довговічністю і комфортом.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів