Розширення лінійки продуктів, готових до роботи з AI: оновлення напівзахищеного ноутбука Durabook S14I

Головна Новини та огляди Розширення лінійки продуктів, готових до роботи з AI: оновлення напівзахищеного ноутбука Durabook S14I
15.09.2024

Світовим брендом захищених мобільних пристроїв Durabook суттєво оновлено напівзахищений ноутбук S14I, відтак розширюючи лінійку продуктів, які підтримують сучасні вимоги до оброблення даних. Завдяки потужності процесора Intel Core Ultra цей 14-дюймовий ноутбук із підтриманням штучного інтелекту перевершує очікування, забезпечуючи високу продуктивність і винятковий користувацький досвід.

 Поліпшена модель S14I – це вдосконалений пристрій для професійних користувачів. Завдяки першокласній функціональності, довговічності та продуктивності S14I є вдалим рішенням для фахівців, які працюють у комунальних службах, автомобільній галузі, сфері громадської безпеки, а також для державних установ і організацій.

Якісна продуктивність процесора та функціональність AI

Оновлення процесора S14I до Intel Core Ultra є важливим, оскільки це означає запуск ще одного потужного та продуктивного ноутбука з підтриманням штучного інтелекту в лінійці продуктів Durabook. S14I має вбудований у кожен процесор Intel Core Ultra спеціалізований NPU. За допомогою спеціального ключа Microsoft Copilot користувачі можуть легко активувати функції штучного інтелекту, поліпшуючи командну роботу в реальному часі, із підтриманням кількох мов і забезпеченням плавної автоматизації рутинних завдань.

Захищена конструкція для безперебійної роботи

Міцний і стильний, S14I долає межу між напівзахищеними та повністю захищеними пристроями і буде вдалим рішенням для професіоналів, які потребують цілодобового доступу до різноманітних застосунків. Пристрій сертифіковано за стандартом MIL-STD-810H, підтримує клас захисту IP53 та витримає падіння з висоти до 1,2 м. Ноутбук витривалий за використання за найнебезпечніших умов і працюватиме за екстремальних температур від -29 °C до 63 °C. Оснащено двостороннім змінним акумулятором із додатковою технологією подвійної гарячої заміни, тож користувачі можуть міняти батареї за польових умов, уникаючи простоїв. Надзвичайно тривалу автономність до 12 год може бути подовжено до 24 год у режимі з двома акумуляторами, забезпечуючи високу продуктивність у будь-якому середовищі. Кожну деталь на ноутбуці S14I зображено максимально чітко, завдяки тому, що його оснащено 14-дюймовим дисплеєм Full HD (1 920 × 1 080) DynaVue з можливістю читання на сонці, додатковим ємнісним мультисенсорним екраном і підвищеною яскравістю до 1 200 ніт.

Поєднання універсальності та виняткової безпеки

Durabook S14I розроблено для користувачів, які потребують виняткової гнучкості. Із додатковою спеціальною платою NVIDIA RTX A500 він є найліпшим рішенням для виконання специфічних завдань, як-от візуалізація графіки, архітектурні ілюстрації та застосунки штучного інтелекту, забезпечуючи до 100 TOPS із прискорювачем AI. Ноутбук підтримує до двох твердотільних накопичувачів NVMe PCIe, один із яких із функцією швидкого виймання. Крім того, професіонали можуть використовувати RAID 0 і RAID 1 1 – і без шкоди для безпеки. Розширене підтримання безпеки, як-от Intel vPro і TPM 2.0, є в стандартному комплектованні, також доступні додаткові опції: зчитувач RFID/NFC і сканер відбитків пальців. Крім того, ноутбук оснащено інфрачервоною камерою 5,0 МП і конструкцією зі шторкою, яка підтримує розпізнавання обличчя через Windows Hello, а також Windows 11 Secured-core PC, що забезпечує захист від складних атак у галузях, які чутливі до даних.

Передові можливості підключення для сучасної роботи

У сучасному середовищі необхідне потужне підключення. Підключення S14I до сучасного робочого середовища є гнучким і простим завдяки оснащенню його двома потужними Thunderbolt 4 і розширеними можливостями бездротового зв’язку, зокрема 4G LTE або 5G, Intel WI-FI 7, Bluetooth V5.4 і додатковим GPS. Крім того, S14I має два додаткові порти USB 3.2 Type-A, дві SIM-карти, два порти RJ-45 за замовчуванням, порт HDMI 2.1, до двух послідовних портів RS-232 і додатковий слот ExpressCard 54 і є найуніверсальнішим 14-дюймовим напівзахищеним ноутбуком на ринку.

Оновлений Durabook S14I доступний під замовлення.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів