Головна - Іграшки та товари для дітей - Іграшки - Ігрові набори - Gazillion - Мильні бульбашки Gazillion Веселун, непроливайка, р-н 59мл, помаранчевий

Gazillion Мильні бульбашки Gazillion Веселун, непроливайка, р-н 59мл, помаранчевий

код товару: GZ36568
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Gazillion Мильні бульбашки Gazillion Веселун, непроливайка, р-н 59мл, помаранчевий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Вид Мильні бульбашки
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 3+
Колір салатовий
помаранчевий
Основні
Тип Ігровий набір
Мильні бульбашки
Вид Мильні бульбашки
Стать хлопчик
дівчинка
Вікова група 3+
В комплекті ємність із мильними бульбашками
генератор мильних бульбашок
Об'єм 59 мл
Фізичні
Колір салатовий
помаранчевий
Параметри упаковки
Ширина 70 мм
Висота 140 мм
Довжина 70 мм
Вага 0.14 кг
Об'єм 0.0007 м3
Створіть вибух бульбашок за допомогою дитячих бульбашок Gazillion Bubbles® Bubble Heads! Налийте розчин Gazillion Bubbles, закрутіть бульбашкову головку на верхній частині пляшки з розчином і переверніть, щоб заповнити! І спостерігайте за магією бульбашок! Кожен персонаж Bubble Head поставляється з 59 мл розчину. Збери їх все! Призначено для дітей від 3 років.
168 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Gazillion Мильні бульбашки Gazillion Веселун, непроливайка, р-н 59мл, помаранчевий:
Інтернет магазини
Comtrading
Мыльные пузыри Gazillion Чудик, р-р 59мл, оранжевый GZ36568
Iphouse.com.ua
Gazillion Мыльные пузыри Gazillion Чудик, непроливайка р-р 59мл, оранжевый
Mekka
Мыльные пузыри Gazillion Чудик, 59мл, оранжевый (GZ36568)
Mta.ua
Мильні бульбашки Gazillion Дивак GZ36568 59 мл
OWWA
Мыльные пузыри Gazillion Чудик, р-р 59мл, оранжевый
Національні мережі
Антошка(Antoshka.ua)
Мыльные пузыри Gazillion Bubbles Чудик 59 мл Orange
Терапевтичнi мильнi бульбашки Gazillion

Навчальний рік 2022-2023 видався надзвичайно стресовим і для дітей, і для дорослих, адже до емоційних навантажень, пов’язаних із навчанням, додався щоденний стрес, спричинений війною. Тож варто подбати про засоби розвантаження нервової системи. Gazillion допоможе переключитися на позитивні емоції й знизити рівень стресу.

Життя українців наразі сповнене тривожних і болісних подій. Не встигли оговтатися від епідемії COVID-19, і ­почалася повно­масштабна війна. Щодня і дорослі, і діти переживають стрес – реакцію на життєві ситуації, новини, історії рідних і знайомих.

Коли людина відчуває страх, гнів чи хвилювання, в організмі виробляється велика кількість гормонів стресу – кортизолу чи адреналіну. Їхня значна концентрація в крові прискорює серцебиття, спричиняє звуження судин і розширення зіниць; людина відчуває зростання паніки та посилення агресії. Головне завдання за такої ситуації – якомога швидше знизити рівень адреналіну в крові.

На думку психологів, одним із методів, аби заспокоїтися, є виконання дихальних вправ, де видих довший за вдих. Із-поміж них: свист, гра на духових інструментах або видування мильних бульбашок.

У «Посібнику для доброго самопочуття», розробленому Довідковим центром психо­соціальної підтримки Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста й Червоного Півмісяця, рекомендовано видувати мильні бульбашки, якщо доросла людина чи дитина хвилюється або нервує. На думку авторів посібника, «Глибоке дихання є ефективним способом, аби заспокоїтися, який дасть змогу покращити контроль над ситуацією для ухвалення рішення, як діяти далі».

Видувайте мильні бульбашки

Коли відчуваєте страждання, проста дихальна вправа може розвантажити розум і допомогти заспокоїтися. Потрібно уявити, як ви пускаєте мильні бульбашки, – це найпростіший і найлегший спосіб навчитися глибокому диханню для дорослих і дітей різного віку. Легені без зусиль спорожняються й наповнюються повітрям, коли хочуть видути велику бульбашку.

Видуйте пару справжніх або уявних мильних бульбашок. Для дітей видування бульбашок асоціюєть­ся з веселощами, і це утримує їхню увагу на чомусь іншому, крім турбот і невпевненості.

Gazillion «Гігант»

Коди товарів: GZ35383, GZ35003, GZ35409, GZ36182, GZ36393

Об’єм: 1л та 2л

Gazillion «Веселун»

Коди товарів: GZ36569, GZ36567, GZ36570, GZ36568

Кольори: червоний, синій, рожевий,

Об’єм: 59 мл

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів