Bose Акустична система Soundlink Flex Bluetooth Speaker, Stone Blue

код товару: 865983-0200
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Bose Акустична система Soundlink Flex Bluetooth Speaker, Stone Blue:
Основні параметри
Повний список параметрів
Додатково Захист IP67
Bose Connect app
Підтримка протоколу бездротового з’єднання Bose SimpleSync
Колір блакитний
Вага 580 г
Основні
Вид Портативна акустична система
Можливості
Додатково Захист IP67
Bose Connect app
Підтримка протоколу бездротового з’єднання Bose SimpleSync
Бездротові комунікації Bluetooth /4.2
Управління
Додатково Кнопка пошуку пристрою Bluetooth
кнопки управління програванням
Кнопка включення/вимикання
мікрофон
Живлення
Час автономної роботи 12 год
Час зарядки акумулятора 4 години
Фізичні
Комплектація акустична система
інструкція
USB-C кабель /USB-A
Колір блакитний
Вага 580 г
Гарантія
Гарантія 1 рік
Музика живить і доповнює багато життєвих пристрастей, і ви хочете брати свою з собою — куди б ви не прямували. Акустична система SoundLink Flex Bluetooth є ідеальним музичним партнером із міцною конструкцією, здатною протистояти воді, пилу, а також кільком ударам на шляху. Незалежно від того, йдете ви в гори чи збираєтеся вечеряти з друзями, потужний SoundLink Flex вразить вас реалістичним звучанням та глибокими насиченими басами, які зроблять будь-який момент особливим.
8698 грн*
немає в наявності
Де купити: Bose Акустична система Soundlink Flex Bluetooth Speaker, Stone Blue:
Mekka
Акустическая система Soundlink Flex Bluetooth Speaker, Stone Blue (865983-0200)
Багатий звук для піднесення ваших пристрастей

Ви відчуваєте сильний, глибокий зв’язок із тими місцями, які Ви відвідуєте. Природньо, що Ви хочете мати такий самий зв'язок із своєю музикою. Саме у цьому сяє SoundLink Flex. Чіткий, чистий звук без спотворень дозволяє почути кожен інструмент і нюанси вокалу. Високі та низькі частоти збалансовані, а потужний бас може гуркотіти та розносити музику, яка заряджає енергією та змушує качати головою. Все це стало можливим завдяки інноваційним технологіям у красивому, універсальному дизайні.

Витримає занурення, падіння та багато іншого.

SoundLink Flex пройшов ретельне тестування на відповідність рейтингу IP67 і є водонепроникним. Занурте його у воду, і він продовжить грати. Більше того, Flex тримається на воді та спливає, а тому не потоне, якщо навіть впустити його у воду. Динамік також захищений від пилу, тому вам не потрібно хвилюватися, щоб узяти цю акустику з собою на пляж або у майстерню. Щоб забезпечити додатковий захист від води, пилу та сміття, перетворювач і пасивні радіатори під сталевою решіткою виготовлені з міцних водонепроникних матеріалів і щільно приєднані до корпусу динаміка.

Створений витримати кілька синців

Завдяки сталевій решітці з порошковим покриттям, силіконовому зовнішньому корпусові та іншим міцним деталям всередині - спікер SoundLink Flex завжди готовий до пригод. Його міцність витримає практично будь-які невдачі та випробування, як наприклад падіння на підлогу. Щільне порошкове покриття не відшаровується і не лущиться, воно стійке до корозії і УФ-променів. Разом з тим, незважаючи на «жорстокий характер», унікальний ергономічний дизайн робить тримання Soundlink Flex у руках приємним та зручним.

Bose SoundLink Flex. Фантастичний бас портативного спікера

SoundLink Flex – досить невелика акустична система. Проте це однозначно один із найкращих Bluetooth-спікерів на ринку та найліпший звук за свої гроші.

На етапі анонсу новинки Bose робили гучні заяви щодо звукових можливостей SoundLink Flex, зокрема стверджуючи, що нова модель має «дивовижний бас, який можна відчути в грудях». І хоча це звучить як маркетинговий слоган, нова акустична система дійсно вражає басами під час живого прослуховування та недарма дістала звання найкращого портативного Bluetooth-спікера 2021 року від деяких авторитетних західних видань.

Витривала та готова до будь-яких пригод

Новинка доступна в трьох кольорах: чорному, білому димі та синьому камінні. Крім того, Flex має рівень захисту IP67, що означає повну невразливість до пилу та води. Приємним бонусом є те, що Flex не тоне, а тримається на поверхні, якщо власник вирішить жбурнути його у воду.

У компанії також стверджують, що силіконовий корпус і спеціальна обробка решітки роблять акустичну систему такою, що не піддає­ться впливу корозії та ультра­фіолетового опромінення.

Що вміє Soundlink Flex

Новий спікер заточений виключно на Bluetooth, про що свідчить брак аудіо­входу. Відтворення можна контролювати з підключеного смартфона або за допомогою кнопок на корпусі. Flex є логічним ідейним послідовником ультракомпактної Bose SoundLink Micro, яку було випущено у 2017 році. Flex є саме старшим братом, адже рівно вдвічі більший за розміром, важить 0,59 кг і звучить відчутно яскравіше за ще кращої витривалості акумулятора.

На подив багатьох фанатів, Flex використовує стару версію Bluetooth 4.2 замість 5.1, що є зовсім незвичним наразі, коли майже всі нові акустичні системи оснащено Bluetooth 5.1. Однак Bose впевнено заявили, що не бачать жодної практичної переваги переходу до новішої версії, бо це не впливає на продуктивність роботи Flex за профілем A2DP (адже у версії 5.1 не було змін у характеристиках роботи аудіопрофілю A2DP). Тому компанія зробила вибір на користь перевіреного чипсета, який уже використовували в SoundLink Micro та який довів надійність.

Для користувачів це означає дійсно високу стабільність підключення, однак радіус стандартно лімітовано у 10 м. Час роботи акумулятора — 12 годин роботи на середній гучності, що також удвічі більше, ніж у попередника Micro. Заряджається новинка через порт USB-C.

Мультипозиційність та інші особливості

Функціональною перевагою SoundLink Flex є вбудована технологія PositionIQ, що підлаштовує звучання динаміків під положення спікера в просторі. Так, можна використовувати спікер у горизонтальному положенні, вертикально підвішеним або ж покладеним плазом. Для підвішування чи закріплення моделі на рюкзаку або елементі одягу є спеціально продумана міцна петля.

Вбудований мікрофон дає змогу легко використовувати Flex як спікерфон, приймаючи дзвінки зі смартфона або навіть влаштовуючи конференції. У домашніх умовах Flex може наповнити звуком невелику кімнату та задовольнити потреби меломана в домашній акустиці.

Режим «Вечірка» дає можливість легко об’єднувати новинку в пару з іншими акустичними системами Bose для ще кращого та більш об’ємного звучання. Крім того, Flex можна синхронізувати із саундбаром, щоби не втрачати ані секунди подій, коли треба відійти від телевізора.

Новий SoundLink Flex вже доступний до замовлення, тож яскраві музичні враження гарантовано.

Bose Soundlink Flex Bluetooth Speaker (Black, Stone Blue, White Smoke)

  • Коди товарів: 865983-0100, 865983-0200, 865983-0500
  • Тривалість роботи на повному заряді до 12 год
  • Bluetooth 4.2
  • Радіус дії Bluetooth до 9 м
  • Порт USB-C
  • Мікрофон
  • Захист від води та пилу IP67
  • Підтримання протоколу бездротового з’єднання Bose SimpleSync
  • Режими роботи в спарингу з іншим портативним спікером Bose «Вечірка», «Стерео»
  • Розмір (ш × в × г) 20,1 × 9 × 5,2 см
  • Вага 0,59 кг
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів