Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Sonos Саундбар Ray Black:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип установки настільний
Входи Оптичний
LAN (RJ45)
Бездротове підключення Wi-Fi
Мультимедіа Airplay 2
Spotify Connect
Додатково Сенсорні елементи управління
Габарити плеєра (ШхВхГ) 559 x 71 x 95 мм
Основні
Тип установки настільний
Кількість динаміків 2
Інтерфейси
Входи Оптичний
LAN (RJ45)
Функції
Бездротове підключення Wi-Fi
Мультимедіа Airplay 2
Spotify Connect
Додатково Сенсорні елементи управління
Фізичні
Кольори чорний
Комплектація Оптичний кабель
Інструкція користувача
Кабель живлення
Саундбар
Габарити
Габарити плеєра (ШхВхГ) 559 x 71 x 95 мм
Вага основного пристрою 3.15 кг
Гарантія
Гарантія 1 рік
Параметри упаковки
Ширина 150 мм
Висота 150 мм
Довжина 700 мм
Вага 3.60 кг
Об'єм 0.0158 м3
Компактний бездротовий саундбар Sonos Ray. Насолоджуйтесь чудовою якістю стерео звуку із саундбаром Sonos Ray, покращуючи та підкреслюючи озвучку домашнього ТБ.
19990 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: Sonos Саундбар Ray Black:
Comtrading
Саундбар Sonos Ray, Black
Mekka
Саундбар Sonos Ray, Black (RAYG1EU1BLK)
Mta.ua
Саундбар Sonos Sonos Ray RAYG1EU1BLK Black
OWWA
Саундбар Sonos Ray, Black
Жжук (zhuk.ua)
Саундбар Sonos Ray, Black
Sonos Ray забезпечить чистіший вокал і потужні баси завдяки стриманому дизайну, який ідеально впишеться в приміщення.

Найкомпактніший саундбар Sonos Ray із винятковим звуком і дизайном

Після численних чуток і натяків Sonos нарешті анонсували поповнення лінійки саундбарів наймолодшою моделлю – Sonos Ray. Ray — це найкомпактніший і найдоступніший з усіх саундбарів Sonos, що не підтримує формати видачі ­об’ємного звучання, на відміну від його попередників.

Після випуску флагмана Sonos Arc із направленими догори динаміками та підтриманням Dolby Atmos компанія відійшла від формату «більше та яскравіше», як це заведено в конкурентів, і сфокусувалася на форматі «компактно, практично та доступно». Саме завдяки цьому оригінальний Sonos Beam здобув визнання та успіх.

Перша версія Sonos Beam була випущена у 2018 та пропонувала слухачеві три канали чистого виняткового звуку у вельми лаконічному корпусі. Запорукою успіху Beam став саме дизайн, що зміг подолати асоційовані з невеликим розміром корпусу втрати в глибині та ­масивності звучання.

Sonos Ray ставить перед собою подібні, але більш амбітні завдання.

Аудіооснащення Sonos Ray

Ray стане першим саундбаром Sonos із повністю рівною фронтальною панеллю та однонаправленими динаміками. Розмір новинки — 7 × 56 × 10 см, що відповідає параметрам Beam Gen 2, але Ray менший за шириною на 9 см. Завдяки тому, що всі динаміки спрямовані вперед, новий саундбар можна ­поставити вглиб полиці та не перейматися щодо порушення відбиття звуку.

Усередині нового Ray містяться чотири підсилювачі класу D, які працюють на два високоефективні еліптичні СЧ-динаміки в центрі корпусу та на два нахилені ВЧ-динаміки з боків. Два окремі хвилеводи з апертурою використовують для розділення та спрямування високих частот у різні боки, створюючи відчуття просторовості, що в поєднанні зі звуковою обробкою забезпечує рівномірне наповнення приміщення звуком.

Для басів Ray використовує вбудований фазоінвертор, призначений озвучувати вагомо низькі частоти без жодних спотворень.

Підключення Sonos Ray

На відміну від попередників, Sonos Ray не під’єднуватиметься через порт eARC. Підключення до телевізора відбуватиметься через оптичний вхід (кабель у комплекті). Саундбар також можна під’єднати безпосередньо до роутера через вбудований порт Ethernet.

Деякі користувачі можуть бути розчаровані браком HDMI-портів. Sonos аргументує своє рішення тим, що Ray не потребує декодування форматів із високим бітрейтом, як-от Dolby Atmos, DTS: X, Dolby TrueHD або DTS-HD Master Audio, а тому й потреби у відповідних цим форматам портах теж немає.

Крім того, порти ARC/eARC зручні через те, що дають змогу керувати саундбаром за допомогою пульта від телевізора. І про це інженери Sonos Ray подбали, вбудувавши в саундбар ІЧ-приймач.

Також новинку, звісно ж, можна підключати через Wi-Fi-мережу та додавати до мультирум-системи Sonos з усіма асоційованими перевагами. Крім того, доступне підключення через Airplay 2.

Ray в екосистемі Sonos

Функціональні переваги екосистеми Sonos — саме те, за що вибирають продукти компанії. Не дивно, що й новий Ray повноцінно інтегрується в мультирум Sonos, аби передавати потокове аудіо з будь-якого джерела та з будь-якої кімнати помешкання. Крім того, як і інші саундбари компанії, Sonos Ray стане основою повноцінного домашнього кінотеатру, тобто бездротовий сабвуфер та тилові динаміки можна додати будь-коли за бажанням користувача.

Інші функціональні особливості Sonos Ray та очікування

Ray не оснащено мікрофонами, тому пристрій не підтримує функції голосових помічників. Але цей недолік легко виправити, використовуючи тилові динаміки, одним з яких буде Sonos Onе, що розповсюдить вбудований функціонал на всю систему кінотеатру. Інший аудіофункціонал, зазвичай притаманний акустичним системам Sonos, доступний на борту Sonos Ray: це сенсорна панель керування, налаштування еквалайзера в додатку, режими підкреслення діалогу та нічний режим, що прибирає низькі частоти та різкі звуки для більш комфортного перегляду контенту, коли сусіди вже сплять.

Також доступна найвизначніша функція Sonos — налаштування Trueplay, що використовує мікрофон пристрою на базі iOS для тонкого підлаштування звучання акустики відповідно до акустичної архітектури приміщення.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів