ARDESTO Чайник заварювальний Imola, 1100 мл, фарфор

код товару: AR3520I
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ARDESTO Чайник заварювальний Imola, 1100 мл, фарфор:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип Заварювальний чайник
Об `єм 1.1 л
Матеріал порцеляна
Колір білий
Основні
Тип Заварювальний чайник
Об `єм 1.1 л
Матеріал порцеляна
Особливості
Додатково Можливість мити в посудомийній машині
Використання у НВЧ
Країна виробник Китай
Фізичні
Колір білий
Гарантія
Гарантія 1 місяць
Параметри упаковки
Ширина 130 мм
Висота 150 мм
Довжина 240 мм
Вага 0.72 кг
Об'єм 0.0047 м3
Порцеляна може створити як домашній затишок у повсякденному житті, так і урочисту атмосферу в найвишуканішому ресторані. Колекції з білої порцеляни довго зберігають вигляд, підкреслюють страву та дають змогу поєднувати різні за дизайном і призначенням предмети.
569 грн*
є в наявності
* Рекомендована роздрібна ціна
Де купити: ARDESTO Чайник заварювальний Imola, 1100 мл, фарфор:
Comtrading
Заварник Ardesto Imola 1100 мл (AR3520I)
OWWA
Чайник заварочный Ardesto Imola, 1100 мл, фарфор
nasha-stroyka.com.ua
Чайник заварювальний Ardesto Imola 1,1л (AR3520I)
Мекка (посуд)
Чайник заварювальний Ardesto Imola, 1100мл, порцеляна, білий (AR3520I)
Посуд із порцеляни набуває цінності завдяки її унікальним властивостям.

Довговічність – на посуді рідко з’являються тріщини та сколи. Температура випалювання 1 400 °C дає можливість створювати максимально непористий матеріал.

Міцність – порцеляна стійка до стирання та подряпин, що спричиняють столові прибори.

Безпека – завдяки випалюванню за високої температури матеріал набуває якостей скла та сприяє гігієнічності подання страв, адже не вбирає жиру та запахів, на ньому не розвиваються бактерії.

Зносостійкість – порцеляна не втрачає кольору та не тьмяніє через часте миття. Низька теплопровідність – їжа та напої, які подано в порцеляновому посуді, довше залишатимуться гарячими.

Зручність у використанні – порцеляновий посуд можна мити в посудомийній машині, відрізняється гладенькою текстурою, що унеможливлює складності під час очищення. Стійкий до використання в мікрохвильовій печі та духовці.

Просте зберігання – порцеляновий посуд можна зберігати в кухонній шафі, укладаючи його один на одного. Додатковою перевагою оригінальних колекцій

ARDESTO Porcelain є різноманітність форм і дизайну – кожен зможе знайти посуд бажаного стилю. Відкрийте для себе колекції ARDESTO Porcelain, від яких не можна відвести погляд. Чайник заварювальний об’ємом 1100 мл з колекції Imola – елегантна класика, що вразить витонченістю та легкістю.

Білий порцеляновий посуд ARDESTO: елегантне мистецтво сервірування

У сучасному світі, де простота є пріоритетом, елегантна класична порцеляна все ще посідає особливе місце. Порцеляна не тільки підкреслює смак і стиль власника, але й створює домашній затишок у повсякденному житті й урочисту атмосферу в найвишуканішому ресторані. Колекція посуду з білої порцеляни ARDESTO створена, аби перетворювати звичайне сервірування на справжнє елегантне мистецтво. Вироби вирізняються ­якістю, витонченим дизайном і мають розкішний вигляд, додаючи особливого шарму будь-якому заходу.

У чому ж перевага?

З-поміж основних переваг виробів із колекції ARDESTO Porcelain – довговічність, адже на посуді вкрай рідко з’являють­ся тріщини й сколювання. Завдяки випалюванню за температури 1 400 °C ­матеріал стає максимально щільним і непористим, тож вироби з нього слугують упродовж багатьох років.

Матеріал виготовлення

Міцна порцеляна стійка до стирання й подряпин, які можуть утворюватися під час користування столовими приборами. Також завдяки опаленню за високої температури мате­ріал набуває якостей скла, що сприяє гігієнічності, – не вбирає жир і запах, на поверхні не утворюються бактерії.

До того ж порцеляновий посуд ARDESTO має низьку теплопровідність, що забезпечує тривале підтримання температури улюблених страв і напоїв.

Догляд

Порцеляна ARDESTO не втрачає початковий колір і не тьмяніє внаслідок частого миття. Такий посуд можна мити в посудомийній машині, оскільки він має гладеньку текстуру, також допустиме використання в мікрохвильовій печі та духовій шафі.

На будь-який смак

Незалежно від того, заплановано сімейну вечерю, романтичний обід чи святкування урочистої події, з-поміж асортименту ARDESTO Porcelain знайдеться посуд, що задовольнить потреби навіть найвибагливіших естетів.

Вибрати до смаку напрочуд легко, відкривши для себе колекції ARDESTO Porcelain: елегантну класику – колекція Imola або сучасний мінімалізм – колекція Prato.

Від класичних та елегантних до мінімалістських і сучасних стилів дизайну – колекція ARDESTO Porcelain надає безмежні можливості для створення стильного й неповторного убрання столу.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів