ELDEN RING Shadow of the Erdtree Edition [BD DISK] (PS5)

код товару: 3391892030952
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики ELDEN RING Shadow of the Erdtree Edition [BD DISK] (PS5):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
RPG
Видавець Bandai Namco Entertainment
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Світовий реліз 21 червня 2024 року
Основні
Платформа PlayStation 5
Носій Blu-ray
Жанр Action
Adventure
RPG
Розробник From Software
Видавець Bandai Namco Entertainment
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Вікові обмеження від 16 років
Особливості
Ігри, що незабаром виходять
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 21 червня 2024 року
Реліз 21.06.2024. Золотий порядок зламано. Повстань, згасла душа! Міжзем'я чекає на свого повелителя. Нехай благодать приведе тебе до Кільця Елден. ELDEN RING – рольова гра у жанрі фентезі від FromSoftware Inc. та BANDAI NAMCO Entertainment Inc. і на сьогоднішній день - наймасштабніший проект FromSoftware, дія якого розгортається у світі, повному таємниць та небезпек.
3099 грн*
передзамовлення
Коротка передісторія

У Міжзем'ї, володінні королеви Марики Безсмертної, розбилося велике Кільце Елден - джерело сили Древа Ерд.

Незабаром сини Маріки, напівбоги, оволоділи осколками Кільця Елден - великими рунами. Однак набута сила розбестила дітей королеви, і вони розв'язали війну - Розкол. І зреклася них Велика Воля.

Тепер же благодать веде Погаслих, позбавлених золотої милості та вигнаних із Міжзем'я.

Живі мерці, що давно втратили благодать, вирушайте в Міжзем'я через туманне море і постайте перед Кільцем Елден. Бо воно чекає на нового повелителя.

Новий чарівний світ

Подорожуйте Міжзем'ям — новим фентезійним світом, створеним Хідетакой Міядзакі — головним ідеологом легендарної серії ігор DARK SOULS, і Джорджем Р. Р. Мартіном — автором епопеї «Пісня льоду та полум'я», що потрапила до списку бестселерів The New York. Розгадайте таємницю неймовірної могутності Кільця Елден. Боріться з моторошними створіннями, супротивниками з багатою історією і зустрічайтеся з персонажами, які мають свої особисті цілі - благородні або корисливі.

Доповнення Shadow of the Erdtree розповідає нову історію, що розгортається у Землях тіней. Приготуйтеся до таємниць, небезпечних підземель, ворогів та нової зброї.

Досліджуйте незвідані території, дивиться в очі страху та відчувайте тріумф перемоги. Пориньте в захоплюючий світ драм і інтриг, знайомтеся з героями та насолоджуйтеся пригодами.

Колекційне видання ELDEN RING Shadow of the Erdtree містить код розширення ELDEN RING Shadow of the Erdtree, 46-сантиметрову статую «Мессмера Цепеша», одного з ключових персонажів-босів у Shadow of the Erdtree, художню книгу та ваучер на завантаження оригінального саундтрека.
! Це видання не включає основну гру ELDEN RING.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів