Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Аксесуари та кріплення для сигналізації - Ajax - Кнопка бічна для двоклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий

Ajax Кнопка бічна для двоклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий

код товару: 000046494
Технічні характеристики Ajax Кнопка бічна для двоклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип кнопка /Ajax SideButton (2-gang) vertical
Сумісність для систем Ajax /(Hub Plus, Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G), ReX, ReX 2)
для розумних вимикачів Ajax /реле Ajax LightCore (2-gang) vertical
Колір білий
Вага 33 г
Основні
Тип кнопка /Ajax SideButton (2-gang) vertical
Сумісність для систем Ajax /(Hub Plus, Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G), ReX, ReX 2)
для розумних вимикачів Ajax /реле Ajax LightCore (2-gang) vertical
Колір білий
Кількість 1 шт.
Матеріал пластик
Робоча температура від -10 °С до +40 °С
Додатково клас захисту IP20
Розміри 76,2 × 82 × 10,3 мм
Вага 33 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Вертикальний вимикач Ajax SideButton (2-груповий) - це розумний вимикач, який дає змогу керувати двома окремими ланцюгами освітлення з одного місця. Цей пристрій є частиною системи розумного будинку Ajax, відомої своїми можливостями для підвищення рівня безпеки та автоматизації житла. Позначення "2-gang" означає, що він може керувати двома різними вимикачами, що робить його універсальним для різних приміщень.
289 грн*
немає в наявності
Де купити: Ajax Кнопка бічна для двоклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий:
Mekka
Кнопка бічна для двоклавішного вертикального вимикача прохідного типу Ajax SideButton Vertical 2-gang for LightSwitch, Jeweler, бездротовий, білий (000046494)
  • Не потребує нульового дроту: Працює без нульового дроту, потребуючи лише дроту під напругою, що спрощує встановлення.
  • Безконтактне керування: SideButton активується, коли рука наближається на відстань приблизно 15 мм, забезпечуючи зручність і сучасний користувацький досвід.
  • Підсвічування: має додаткове підсвічування для роботи в темряві, яке можна вимкнути в налаштуваннях пристрою через застосунок Ajax.
  • Енергоефективність: Розрахована на навантаження від 5 до 600 Вт і має функції, що запобігають нераціональному використанню енергії.
  • Розумні інтеграції: Вимикач може реагувати на різні тригери від інших пристроїв Ajax, наприклад, на зміну режиму охорони або тривоги, що дозволяє створювати автоматизовані сценарії, які підвищують рівень безпеки та комфорту.
  • Налаштовувані параметри: Користувачі можуть налаштовувати та керувати вимикачем через застосунок Ajax, налаштовуючи, як і коли вмикати світло, навіть віддалено.
  • Пристрій також має функції безпеки, як-от захист від перепадів напруги та перегріву, і підтримує сценарії, які мінімізують рутинні операції, як-от вимкнення всього світла одним дотиком або налаштування освітлення для імітації присутності вдома.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів