Call of Duty: Black Ops 6 [BD диск] (PS4)

код товару: 1147957
Попереднє
Наступне
Технічні характеристики Call of Duty: Black Ops 6 [BD диск] (PS4):
Основні параметри
Повний список параметрів
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Shooter
Видавець Activision
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Світовий реліз 25 жовтня 2024 року
Основні
Платформа PlayStation 4
Носій Blu-ray
Жанр Action
Shooter
Видавець Activision
Доступні мови у грі Російська мова /субтитри
Англійська мова
Вікові обмеження від 18 років
Особливості
Ігри, що незабаром виходять
Додатково
Розмір коробки 10.1 х 130 х 160 мм
Вага 86 г
Дата виходу гри
Світовий реліз 25 жовтня 2024 року
Дата релізу 25.10.2024. Гра Black Ops 6, розроблена студіями Treyarch і Raven, є шпигунський бойовик, дія якого відбувається на початку 90-х років. Тоді у світовій політиці настав перехідний період: закінчилася холодна війна, почалося сходження Сполучених Штатів як єдиної наддержави. На вас чекає кінематографічна кампанія з неймовірним сюжетом у найкращих традиціях Black Ops, найкраща у своєму класі мережева гра та повернення культового режиму «Зомбі» з раундами.
2999 грн*
передзамовлення
Передзамовлення: Call of Duty: Black Ops 6 [BD диск] (PS4):
Національні мережі
Black Ops 6 від Treyarch та Raven - це шпигунський бойовик, дія якого розгортається на початку 90-х років, у період перехідного періоду та потрясінь у світовій політиці, що характеризується закінченням холодної війни та становленням США як єдиної наддержави. Це фірмова гра Black Ops із захоплюючим сюжетом і відсутністю правил ведення бойових дій.

Кампанія Black Ops 6 пропонує динамічний ігровий процес, який включає різноманітні ігрові простори, напружену стрілянину, запаморочливий сюжет, шалені пограбування та шпигунську діяльність під прикриттям плаща та кинджала.

У найкращій у своєму класі багатокористувацькій грі гравці зможуть випробувати свої навички на 16 нових картах, серед яких 12 основних карт для гри 6-на-6 та 4 карти Strike, на яких можна грати 2-на-2 або 6-на-6.

Black Ops 6 також знаменує епічне повернення улюбленого режиму Round-Based Zombies, в якому гравці будуть знищувати орди нежиті на двох абсолютно нових картах, що з'являться вже після виходу гри. Після виходу гри на гравців чекають ще більш цікаві мапи та революційні можливості як у багатокористувацькій грі, так і в режимі Zombies.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів