Головна - Продукція та рішення для підприємств - Відеоспостереження. Розумний дім - Аксесуари та кріплення для сигналізації - Ajax - Кнопка бічна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch ,Jeweler,бездротовий, чорний

Ajax Кнопка бічна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch ,Jeweler,бездротовий, чорний

код товару: 000046456
Технічні характеристики Ajax Кнопка бічна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch ,Jeweler,бездротовий, чорний:
Основні параметри
Повний список параметрів
Тип кнопка /(SideButton (1-gang) vertical)
Сумісність для систем Ajax /(Hub Plus, Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G), ReX, ReX 2)
для розумних вимикачів Ajax /(реле LightCore (1-gang) vertical)
Колір чорний
Вага 32 г
Основні
Тип кнопка /(SideButton (1-gang) vertical)
Сумісність для систем Ajax /(Hub Plus, Hub 2 (2G), Hub 2 (4G), Hub 2 Plus, Hub Hybrid (2G), Hub Hybrid (4G), ReX, ReX 2)
для розумних вимикачів Ajax /(реле LightCore (1-gang) vertical)
Колір чорний
Робоча температура від -10 °С до +40 °С
Додатково клас захисту IP20
Розміри 76,2 × 82 × 10,3 мм
Вага 32 г
Гарантія
Гарантія 24 місяця
Ajax SideButton (1-gang) vertical black - це сенсорна бокова панель, яка використовується з умними вимикачами світла LightSwitch від компанії Ajax. Вона призначена для одноклавішного або проходного комбінованого вимикача і встановлюється в рамку Ajax Frame. SideButton може бути використана з реле LightCore Vertical і доступна в декількох кольорах. Ця кнопка є частиною системи "розумного будинку" і дозволяє зручно керувати освітленням у вашому домі або офісі.
269 грн*
немає в наявності
Де купити: Ajax Кнопка бічна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу SideButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch ,Jeweler,бездротовий, чорний:
Mekka
Кнопка бічна для одноклавішного вертикального вимикача прохідного типу Ajax SideButton Vertical 1-gang 2-way for LightSwitch ,Jeweler,бездротовий, чорний (000046456)
  • Сенсорна панель: Реагує на приближення руки на відстань до 15 мм, що дозволяє керувати освітленням без дотику.
  • Нічне підсвічування: Панель оснащена LED-підсвічуванням, яке не є яскравим і не буде заважати навіть якщо вимикач встановлено в спальні.
  • Енергоефективність: Споживає до 0,2 Вт, що в 15 разів менше, ніж звичайний умний вимикач.
  • Захист: Від перепадів напруги і перегріву, що зменшує ймовірність ложних спрацьовувань.
  • Дистанційне керування: Через додаток Ajax можна дистанційно керувати LightSwitch, налаштовувати різні сценарії та таймер включення.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів