Практичне використання відеоконференції ERC в роботi з партнерами

Головна Новини Практичне використання відеоконференції ERC в роботi з партнерами
24.06.2015

Проведення видеозустрічі  - дуже зручний метод спілкування, особливо у рамках великого міста

Один з наших колег, нещодавно, поділився цікавим власним досвідом. А саме - як вдалося провести зустріч з партнером і вирішити питання не залишаючи офіса.

 
                       
                       Олександр Кузяк, менеджер ERC: "Сьогодні вперше використав відеоконференц зв'язок для спілкування з партнером. У нас було питання, яке ніяк не вирішувалось вже більше місяця. Багато людей, які були залучені  для вирішення питання(5 осіб) - ніяк не могли зібратись усі разом в одному місці. Хтось відсутній на зустрічі, хтось у відпусці - звичайна ситуація влітку. Тому було прийняте рішення використати відеоконференц зв'язок, щоб не витрачати дві години на дорогу та об’єднати усіх зацікавлених людей в одному місці. Вирішення питання що тягнулось місяць  - зайняло 30хв., усі люди були присутні одночасно та бачили одне одного, що позитивно відбилось на взаєморозуміння та знаходженні консенсусу. Питання вирішилося - але нестандартний метод, що дозволив це зробити - ще раз підкреслив можливості сучасних технологій допомагати нам у спілкуванні з партнерами, замовниками. Головна мета - забеспечити якісне зображення співрозмовника, можливість побачити його емоції та отримати відчуття повноцінної розмови. Сьогодні - це вже можливо. Головне - спробувати!"
 

 

                        Як визначила практика - прикладів таких - дуже багато. У повсякденній роботі - це майже типова cитуація. Ринок відеоконференцій - пропонує все більше і більше можливостей користувачам Уніфікованих Коммунікацій  - як на роботі, так і вдома, або під час відряджень.

                        З питань розрахунку проектів, або проведення демо-пілотів  будь-ласка звертайтесь на пошту uc@erc.ua .

                        З вами вийде на зв'язок спеціаліст для подальшої роботи та уточнення задач.

 

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів