ERC розширює продуктовий портфель рішеннями з корпоративної безпеки та програмним забезпеченням Hewlett Packard Enterprise

Головна Новини ERC розширює продуктовий портфель рішеннями з корпоративної безпеки та програмним забезпеченням Hewlett Packard Enterprise
22.07.2015

Компанія ERC, авторизований дистриб'ютор програмно-апаратних рішень Hewlett Packard Enterprise, оголошує про розширення продуктового портфелю рішеннями з корпоративної безпеки та програмним забезпеченням.

Шановні партнери!

Компанія ERC, авторизований дистриб'ютор програмно-апаратних рішень Hewlett Packard Enterprise, оголошує про розширення продуктового портфелю рішеннями з корпоративної безпеки та програмним забезпеченням.

Наявність авторизації на постачання усіх рішень лідера світового ринку Hewlett Packard Enterprise - це результат високої компетенцію спеціалістів ERC, а також підтверджений роками досвід на ринку України.
 
Наша співпраця з виробником та партнерами щодо постачання широкого асортименту серверів, систем зберігання даних, мережевого обладнання та послуг, що доступні зі складу, а також під замовлення з найкоротшими термінами постачання дозволяє задовольняти потреби українського ринку довгі роки.

2015 рік почався з надання ERC статусу авторизованого учбового партнера НР в Україні та країнах СНД, що надає широкі можливості підвищувати кваліфікацію партнерів та замовників. Демонстраційний центр, на території якого розташовані програмно-апаратні рішення Hewlett Packard Enterprise, дозволяє безпосередньо перевірити на власному досвіді функціональні можливості рішень.

Відтепер ви можете до нас звернутися для отримання професійної консультації та придбання програмного забезпечення та рішень з корпоративної безпеки Hewlett Packard Enterprise, а саме:

Програмні рішення Autonomy. Рішення для управління корпоративною інформацією, що дозволяють проаналізувати структуровані та неструктуровані дані в режимі реального часу. Це необхідно для аналітики, архівування, знаходження інформації, а також для управління змістом та захисту інформації.

Програмні рішення HP Software. Рішення для моніторингу, управління, аналізу та автоматизації ІТ-сервісів компанії; рішення зі створення, управління та моніторингу якості роботи бізнес-додатків; тестування та проведення дослідження з навантаження системи тощо.

Програмно-апаратні рішення HP Enterprise Security Products (ESP). Рішення з управління корпоративною безпекою, що здійснюють кореляцію подій та аналіз безпеки для загроз в режимі реального часу; тестування безпеки бізнес-додатків та система запобігання вторгнення та атак.

З усіх запитань щодо постачання програмних та апаратних рішень Hewlett Packard Enterprise, отримання технічної та продажної підтримки, підвищення кваліфікації, а також з приводу партнерства, будь ласка, звертайтеся до провідного менеджера, або до команди спеціалістів за адресами software@erc.ua, security@erc.ua та server@erc.ua.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів