Камера ZED mini перетворює HTC Vive у окуляри доповненої реальності

Головна Новини Камера ZED mini перетворює HTC Vive у окуляри доповненої реальності
06.12.2017

Новітній гаджет від Stereolabs – камера ZED mini кріпиться на VR-окуляри і передає на екран тривимірну карту оточення, доповнюючи його комп’ютерною графікою. Таким чином окуляри віртуальної реальності перетворюються у окуляри доповненої реальності.

Пристрій сумісний із VR-гарнітурами HTC-Vive та Oculus Rift. Завдяки його функції «відслідковування об’єкта», вам не потрібні контролери для взаємодії із об’єктами доповненої реальності. На відео нижче можна побачити, як міні камера ZED перетворює звичайну кімнату у справжнє поле бою:

Картину оточуючого світу ви можете бачити на дисплеї за допомогою потокової зйомки з обробкою у реальному часі. Модуль ZED mini, що складається із двох камер, розташовується на відстані 65 мм від гарнітури. Формат отриманого відео з камери - 720p, кадрова частота – 60 к/сек. Кут поля огляду - 100 °.

Міні камера ZED хоча і наділяє HTC Vive новими функціями, але все ж обмежує якість зображення та поле огляду, у порівнянні із самостійною VR-гарнітурою. HTC Vive вже встигли зарекомендувати себе як окуляри із «найвіртуальнішою» реальністю і вони вже є у наявності у каталозі ERC.

Товари з публікації
код товару: 99HALN007-00
немає в наявності
 
Варто тільки надіти шолом віртуальної реальності HTC VIVE, як реальний світ поступається місцем фантастичним відчуттям. Тобі доступні як гри для приміщень, наприклад, настільний теніс або більярд, так і цілі світи, що поєднують найрізноманітніші жанри. Технологія SteamVR Tracking, приголомшлива графіка, кут огляду 110˚, інтуїтивно зрозуміла система управління і сверхточная зворотний зв'язок - все це відповідає за створення неперевершеного рівня занурення у віртуальне середовище.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів