Співаючий дрон T-FREND буде боротись із трудоголізмом офісних співробітників

Головна Новини Співаючий дрон T-FREND буде боротись із трудоголізмом офісних співробітників
08.12.2017

Японські компанії Taisei і Blue Innovations об’єднались та створили унікальний дрон T-FREND. По завершенні робочого дня безпілотник підлітатиме до офісних працівників і співатиме про те, що час йти додому.

Японія відома своєю культурою активного бізнесу. Більшість працівників працюють понаднормово, у тому числі по вихідним. Це викликає постійний стрес, проблеми із здоров’ям і навіть смерть вже у ранньому віці. Тому будівельна компанія Taisei і виробник безпілотників Blue Innovations розробили співаючих дрон, який стимулюватиме трудоголіків завершити роботу.

T-FREND оснащений камерою та автономною системою навігації. Користувач може призначити час і маршрут обльоту. Дрон співатиме пісеньку «Hotaru no Hikari» - японський варіант шотландської «Auld Lang Syne», що традиційно грає наприкінці учбового року або перед закриттям японських закладів. Щодо порушників - дрон зніматиме їх на відео і завантажуватиме у хмарне сховище. Дрон також значно полегшить роботу співробітникам служб людської безпеки, які і самі страждають від понаднормової роботи.

Дрони – це не тільки високі технології, це і наші помічники у житті. Сфери їх використання щоденно розширюються. На сайті ERC представлені фантастичний дрон-дослідник PowerEgg і дрон-трансформер Airblock.

Товари з публікації
код товару: 09.98.08
немає в наявності
Airblock - це унікальний модульний програмований дрон. Його можна зібрати в літаючий дрон, ховеркрафтах або інші пристрої. Завдяки графічному програмуванню, можна кастомизирувати свій дрон, як Вам тільки заманеться та винаходити нові способи гри. Блоки тримаються на магнітному з'єднанні, прикріплювати їх можна легко та швидко.
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів