Компанія ERC підписала дистриб’юторську угоду з Hideez Group Inc.

Головна Новини Компанія ERC підписала дистриб’юторську угоду з Hideez Group Inc.
05.02.2018

Компанія ERC анонсувала підписання дистриб’юторської угоди з Hideez Group Inc. – виробником електроніки у галузі кібербезпеки та аутентифікації користувачів. Відповідно угоди, ERC надається право дистрибуції и просування пристроїв Hideez Key на території України.

Hideez Key – єдиний цифровий ключ з такими можливостями як:

  • Автоматичне блокування / розблокування комп’ютера, планшета та вхід з відповідно обраним обліковим записом;
  • Бездротовий апаратний менеджер паролів з автоматичним чи мануальним введенням у відповідні програми і поля веб-сторінок для комп’ютерів та смартфонів;
  • Двофакторна аутентифікація;
  • Ключ до цифрового замка стандарту RFID;    
  • Охорона цінних речей, таких як гаманець, портфель, в’язка ключів чи сумка, до яких прикріплено мітку Hideez Key;
  • Дистанційне подання команд на смартфон чи комп’ютер за допомогою багатофункціональної кнопки та ін.

Цифровий ключ поєднує у собі декілька різноманітних функцій: може бути використаний у якості менеджера паролів (з можливістю генерації одноразових паролів для сервісів з двофакторною аутентифікацією, сховище до 1000 облікових записів), також для відкриття цифрових замків (RFID-стандарт Em-Marine або HID, 125 kHz),  розблокування та блокування комп’ютерів. Ключ сумісний с ОС Windows и MacOS, а також з iPhone та Android.

Мініатюрний пристрій розміром 33x33x9 мм та вагою 9 грамів може функціонувати до 6 місяців від однієї батареї CR2032. Зв’язок з комп’ютером та телефоном за допомогою кодованого каналу Bluetooth 4.0, забезпечує надійну та безпечну систему збереження чутливих даних.

Широкий спектр використання цифрового ключа надає можливості для просування Hideez Key у якості проектного рішення та як окремий роздрібний продукт. Пристрій Hideez Key є маркером бездротової ідентифікації, основною частиною рішення Hideez Enterprise Solution. Це рішення для керування обліковими даними призначене для забезпечення легкого єдиного входу у корпоративне середовище клієнта.

Застосування Hideez Enterprise Solution на підприємстві допомагає зменшити вплив людського фактору на інформаційну безпеку, зокрема:

  • Вирішує проблему слабких паролів до сервісів та застосунків.
  • Знімає необхідність запам’ятовування великої кількості паролів для співпрацівників.
  • Автоматично блокує комп’ютер (чи застосунок), якщо користувача немає поряд з ним.
  • Впроваджує двофакторну аутентифікацію на публічних (Google, Microsoft, Facebook) та корпоративних ресурсах без ускладнення роботи користувачів.
  • Забезпечує мультифакторну аутентифікацію співпрацівників. Для авторизації необхідна наявність одночасно двох пристроїв – комп’ютера та ключа. Присутність фізичного ключа підвищує захищеність входу у середовище на декілька порядків.

«Ми бачимо величезний потенціал у новому сегменті розумних аксесуарів у галузі безпеки. Щоденна комунікація з багатьма пристроями, десятками облікових записів, безліччю інтернет сервісів вимушує кожного користувача шукати надійний засіб ідентифікації для ери “інтернету речей”. Ми вважаємо, що необхідність тримати в пам’яті складні та довгі паролі вже у минулому. Hideez Key, перший із продуктів нашого асортименту, надає високий рівень безпеки чутливих даних та комфорт для їх власників.», - коментує Олег Науменко, засновник компанії Hideez Group Inc.

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів