ACER на CEE 2019: Predator Thronos – ігрова мегасистема, на яку чекали всі!

Головна Новини ACER на CEE 2019: Predator Thronos – ігрова мегасистема, на яку чекали всі!
07.04.2019

Ми вже не раз переконувалися у високій якості геймерської техніки та периферії Acer, однієї з п’яти найбільших світових компаній з виробництва ПК. Однак найочікуванішою новинкою Acer на CEE 2019 стала ігрова система Predator Thrones, яка наробила багато галасу ще на IFA 2018.

Ажіотаж навколо ігрової системи розпочався ще напередодні, всі цікавилися, скільки ж часу можна буде тестувати «трон»? І дійсно, черги є, але отриманий досвід того вартий!

Отже, Predator Thronos має вигляд механізованої кабіни, що складається з ПК Predator Orion 9000, трьох моніторів Predator Z271U і периферії Predator.

Крісло, яке виготовлено з перфорованої шкіри, може підніматися в режимі Zero-G вгору під кутом 140 градусів.

Зі слів представників Acer, «крісло – це результат переосмислення ігрового досвіду, що забезпечує новий рівень комфорту для гравця. Це не просто крісло, а справжній ігровий простір».

Також на креативному та стильному стенді ви побачите останні моделі ноутбуків і моніторів, серед яких Predator X27 – найбільш технологічний ігровий монітор на сьогодні.

Його особливості:

- бленда навколо екрану (спеціальний «козирок», що закриває екран від зовнішніх джерел світла);

- IPS-матриця з роздільною здатністю 4К;

- частота оновлення 144 Гц;

- підтримка NVIDIA G-SYNC HDR;

- технологія квантових точок з 384 динамічно керованими зонами підсвічування.

Все це та багато іншого - на стенді Acer:

А також подарунки за виконання різноманітних завдань.

Тож приходьте на виставку CEE 2019, щоб протестувати техніку й отримати незабутній ігровий досвід! Чекаємо на вас 7 квітня, а також у другу фазу виставки – 12-14 квітня 2019 року. Квитки можна придбати у касі виставки на вході або за посиланням: https://erc.ua/cee/uk/guest.html

Товари з публікації
код товару: DG.E12ME.001
немає в наявності
 
Тип: десктоп (ігровий); Модель процесора: 8700K; Кількість ядер: 6 ядер; Об'єм ОЗУ: 64 ГБ; Тип відеокарти: дискретна; Об'єм відеокарти: 11264 МБ; Тип накопичувача: HDD, SSD; Ємність накопичувача: 3000 ГБ; Ємність SSD накопичувача: 512 ГБ; Роз'єми: RJ 45, audio in/out; USB 2.0: 2 шт; Попередньо встановлена ОС: Windows 10 Home; Потужність БЖ: 1 кВт;
Меню
Каталог товарів
Каталог товарів