TECNO Mobile офіційно представив Camon 11 S і Spark 3 Pro в Україні

Головна Новини TECNO Mobile офіційно представив Camon 11 S і Spark 3 Pro в Україні
10.04.2019

Топові рішення і новітні технології - наймасштабніша виставка електроніки в Україні СЕЕ 2019 традиційно була сповнена технічних сюрпризів. Все, що стане трендами поточного року і чим найближчим часом наповняться полиці магазинів техніки, було представлено на стендах провідних виробників.

Tecno Mobile, преміальний бренд компанії TRANSSION HOLDINGS, офіційно презентований на ринку України у вересні 2018 року, заявив про розширення модельного ряду камерооріентірованних смартфонів.

В ході виставки TECNO оголосив про майбутній вихід на ринок двох нових продуктів: камерафонів, створених в преміальному дизайні і оснащених посиленими AI камерами - Camon 11 S і Spark 3 Pro.

Нова модель Camon 11 S має актуальний виріз формату “крапля”, який дозволяє розширити корисну площу 6,2-дюймового дисплея до 88,6%. Телефон оснащений потрійний камерою (кожна має різне фокусування) з якісною оптикою. Так, на основний 13-мегапіксельній камері апертура F / 1.8, завдяки чому датчик захоплює найдрібніші деталі і гарантує відмінну чіткість знімків. Другий 8-мегапіксельний об'єктив надає надширокий кут охоплення - 120 °, третя камера на 2 Мп має мінімальне відкриття діафрагми ( «оптичний зум»), завдяки чому якість фотографій залишається незмінною навіть при наближенні, предмети в фокусі виглядають дуже чіткими, в той час як фон, наприклад, на портретних фото, стає розмитим.

Як основна, так і фронтальна камери дозволяють створювати оригінальні знімки за допомогою технологій доповненої реальності, в режимі AR Mode. Фронтальна камера на 16 Мп з 5P лінзами забезпечить кращу якість і чіткість знімків і допоможе пом'якшити тон шкіри і надати їй сяйва.

Згідно з технічними характеристиками, Camon 11 S має відмінний баланс апаратної частини: за оперативну роботу відповідає чотирьохядерний процесор c тактовою частотою 2.0 ГГц, в телефоні 32 ГБ вбудованої і 3 ГБ оперативної пам'яті, захист персональних даних забезпечують технологія розблокування обличчям Face Unlock і сканер відбитків пальців. Потужна батарея ємністю 3500 мАг гарантує 98 годин безупинного прослуховування музики або 12 годин безперервних розмов від одного заряду. Рекомендована роздрібна ціна Camon 11 S - 3599 грн, що робить цю модель єдиною в даному ціновому сегменті пропозицією з трьома повноцінними камерами і відмінною оптикою.

Spark 3 Pro - перша модель з лінійки Spark в Україні. Як і в Camon 11 S, в Spark 3 Pro встановлена ​​актуальна версія Android 9 Pie. Основна камера в телефоні - подвійна з функцією AI Bright, яка встановлює нові правила мобільної фотозйомки і дозволяє робити знімки більш яскравими і чіткими навіть в умовах недостатньої освітленості. Подвійна камера розширює можливості пристрою, так наприклад для зйомки з ефектом боке, лінзи працюють разом, щоб сфокусуватися на об'єкті, при цьому акуратно і точно розмиваючи фон.

Дана модель оснащена батареєю ємністю 3500 мАг і великим запасом пам'яті - 32 Гб вбудованої і 2 Гб оперативної. Однією з найбільш важливих переваг Spark 3 Pro є рекомендована ціна - 3199 грн.

За інформацією представників TECNO Mobile, обидві новинки з'являться на полицях магазинів і в онлайн-продажу в кінці квітня.

«Для нас надзвичайно почесно і радісно розширити продуктовий портфель бренду новими смартфонами з фокусом на якісні камери, - заявив в ході презентації керівник бізнесу Tecno Mobile в Україні Джеймс Чен. - Це важлива подія, яка означає, що ми знаходимося на правильному шляху: надаємо нашим користувачам передові технічні рішення, допомагаючи їм створювати якісний фото і відеоконтект і ділиться цим контентом зі світом.

Ми знаємо, наскільки важливо сучасній людині зафіксувати яскраві моменти з життя, які він згодом може розділити зі своїми близькими і друзями - через спільний перегляд фото або запис особливих відеопослань для особливих людей. Саме для цього і працює наша компанія, створюючи інновації для різних цінових сегментів, щоб якомога більше споживачів мали можливість бути з миром на зв'язку і максимально проявляти свою індивідуальність».

Меню
Каталог товарів
Каталог товарів